Giv din vask et farveløft

Du kan opgradere afløbssættet i din BLANCO-vask med et afløbssæt fra Skanitek, der passer til et udvalg af BLANCOs køkkenvaske eller du kan opgradere dit BLANCO InFino afløb til en sort version. Herunder kan du se, hvilke farver du kan få til din type køkkenvask.

 

Vaske med rundt overløb

Til BLANCO-vaske i SILGRANIT® eller keramisk porcelæn med rundt overløb (fx NAYA eller DALAGO) kan du vælge mellem farverne kobber, messing og gun metal.

Firkantet overløb med farvet kurveventil

Hvis du har et firkantet overløb, men godt kunne tænke dig lidt farve, kan du gøre følgende: Bestil et afløbssæt til vaske med rundt overløb i den ønskede farve (fx messing) og tilkøb et separat firkantet overløb i mat sort. Så kan du kombinere den messingfarvede kurveventil med et matsort overløb. 

Nyt farvet InFino up-grade kit

InFino er BLANCOs innovative og eksklusive afløbsløsning. InFino fås i rustfrit stål til et udvalg af BLANCOs køkkenvaske. Som noget helt nyt tilbydes et up-grade kit, hvor de synlige InFino-dele kan udskiftes til sort eller satin gold. 

Kurveventilen er nem at rengøre med en blød, fugtig klud/svamp og tåler også opvaskemaskine. Læs mere om InFino her

Sådan udskifter du dit BLANCO InFino afløbssæt

Vores servicechef, Peter, viser dig her, hvordan du selv nemt kan udskifte InFino afløbssættet i din BLANCO køkkenvask med den sorte udgave af InFino.