Rengøring af vaske i keramisk porcelæn

Køkkenvaske i keramisk porcelæn er meget rengøringsvenlige. Takket være den glatte, lukkede overflade kan snavs ikke trænge ind i materialet og skal dermed bare fjernes fra overfladen.

 

Daglig rengøring

Den glatte overflade på en vask i keramisk porcelæn gør at snavs og skidt nærmest ikke sætter sig på materialet. Vi anbefaler dog alligevel at give vasken en daglig rengøring med almindeligt opvaskemiddel. 

Kom opvaskemidlet på den bløde side af en vædet opvaskesvamp og rengør med cirkulære bevægelser. Skyl vasken ren og tør efter med en mikrofiberklud. 

Fjernelse af kalk 

Til at fjerne kalkaflejringer og genstridigt snavs kan du bruge BLANCO DailyClean+. 

Spray vasken med DailyClean+, eddike eller citronsyre og lad det virke for en tid. Tør midlet af med en fugtig klud og tør vasken efter med en mikrofiberklud. 

DailyClean+ kan også bruges til BLANCOs køkkenarmaturer i porcelæns-look. 

Dybdegående rengøring

Til dybdegående rengøring anbefales BLANCO DeepClean Ceramic

Trin 1: Kom lidt pulver på en fugtig svamp og påfør overfladen - pulveret kan også drysses direkte på vandrette overflader. Brug den fugtige svamp til at arbejde pulveret ind i overfladen. Tør af med en fugtig klud.

Trin 2: Skyl evt. rester af med varmt, rent vand, rengør om nødvendig med almindeligt rengøringsmiddel, og tør efter med en mikrofiberklud.

DeepClean Ceramic er også velgenet til vaske i rustfrit stål med naturfinish eller struktur  samt keramiske kogeplader.

Produkter til rengøring og pleje

Brug aldrig på porcelænsvaske:

  • Skuremidler eller -pulver
  • Aggressive rengøringsmidler som fx afløbsrens
  • Stærke midler til rensning af armaturer eller stål
  • Ståluld eller skurebørster