Optimer dit køkken med BLANCO UNIT

Lad arbejdet omkring køkkenvasken gå op i en højere enhed ved at vælge vask, armatur og affaldssystem fra BLANCO: Din helt egen BLANCO UNIT. 

drink.
 

prep.
 

clean.
 

INSPIRATION TIL DIN BLANCO UNIT

Find inspiration i BLANCOs katalog


Find masser af inspiration til området omkring din køkkenvask i det nye katalog fra BLANCO.

Oplev blandt andet de to Silgranit farvenyheder - soft-white og vulkangrå - det populære InFino afløbssæt i satin gold og køkkenkværne til at håndtere bioaffald direkte i køkkenvasken.
 

VI GUIDER DIG

Find det rigtige materiale

Bliv klogere på de smukke og unikke materialer fra BLANCO.

Leg med farver og materialer

Du kan skabe farvematch mellem vask og køkkenarmatur med BLANCO Silgranit og keramik. 

Snavset vask?

Se alle vores rengøringsvejledninger her

Nyt afkalkningsmiddel til køkkenvask og armatur

BLANCO DailyClean+ er et effektivt rengøringsmiddel, der kan bruges til afkalkning af køkkenvaske i både Silgranit, rustfrit stål og keramisk porcelæn - samt til alle BLANCOs køkkenarmaturer uanset materiale. 

NYHEDER

BLANCO soft-white

Ny Silgranit farve til en lys og hyggelig indretning. 

BLANCO vulkangrå

Ny Silgranit farve til et varmt og kontrastfuldt look. 

BLANCO satin gold

Gyldne armaturer, sæbedispensere og løft-op betjeninger.

Produktsikkerhed og kvalitet er højeste prioritet

Bæredygtighed har i mange år været en indgroet del af BLANCOs organisation og er dybt forankret i hele værdikæden. Derfor er det af allerhøjeste prioritet, at ressourcer anvendes med omtanke og at produkternes høje kvalitet og sikkerhed opretholdes. 

Herunder gælder også, at BLANCOs produkter lever op til de krav og standarder, der er fastlagt for brug af kemikalier i produktionen. 

EU's kemikalielovgivning (REACH) sikrer, at kemikalier bruges forsvarligt med minimal risiko for miljø og sundhed og har desuden til formål at sikre oplysning omkring de kemikalier, der bruges i produktionen. 

Hos BLANCO arbejder man tæt sammen med leverandører, og sikrer jævnligt at indsamle oplysninger, godkendelser og dokumentation på, at alt forløber hensigtmæssigt i henhold til de lovgivningsmæssige bestemmelser. Og i særdeleshed når det gælder særligt risikable indholdsstoffer tager BLANCO sit ansvar og forpligtelser meget alvorligt.