Opgrader vasken med tilbehør

Vi bruger rigtig mange timer hver dag i køkkenet på arbejder der foregår i og omkring køkkenvasken. Faktisk bruger vi hele 60% af tiden i køkken omkring køkkenvasken. Du kan gøre dagligdagens gøremål lettere og mere effektive ved at opgradere din vask med smart tilbehør.

 

NB! Monteringsmetoder som fx underbygning/underlimning kan variere i udskæringsmål fra leverandør til leverandør. Derfor kan det ske, at nogle tilbehørsdele ikke sidder helt optimalt. Hvis dit tilbehør mod al forventning ikke skulle passe, kontakt venligst vores kundeservice. 

Brug køkkenvasken effektivt med en hjørneskål

Har du brug for et lille sted til at skylle frugt, lade grøntsagerne dryppe af, eller til at holde styr på det beskidte bestik - uden at det fylder alt for meget i køkkenvasken? Så er den nye hjørneskål fra BLANCO perfekt til dig! Den kan bruges på alle vaskens hjørner og sidder sikkert og godt fast. 

Skålen passer til BLANCO DALAGO, METRA, ADON og PLEON. 

Skab et ekstra niveau i vasken

BLANCOs floating grid er smart tilbehør, der sættes i midten af vasken, og derved kan bruges til at sætte gryder, pander eller andet køkkenudstyr fra sig. Gitteret er det perfekte udstyr til dig, der gerne vil have mere plads til at arbejde i køkkenet. Du kan også bruge gitteret til at lade opvasken stå og dryppe af direkte ned i vasken - på den måde slipper du for masser af vand omkring vasken og på bordpladen. 

Gitteret kan også bruges tåler høj varme, og du kan derfor bruge det som bordskåner til fx varme gryder og fade.

Udnyt pladsen med funktionskinner

Med de medfølgende skinner til BLANCOs ETAGON-vask kan bruges på kanten nede i vasken til fx at holde sien når pastaen skal dryppe af eller til at sætte gryden af. De kan også bruges som bordskånere til de varme pander og gryder på bordet. 

Du kan også sætte en bradepande fra dig på skinnerne, når den skal sættes i blød. Når du er færdig med at bruge skinnerne, kan du stable dem i siden af vasken til at holde styr på karkluden og opvaskesvampen.

Udnyt pladsen med et skærebræt

Skærebrætterne er helt perfekte til at spare plads i køkkenet. De kan både bruges på køkkenbordet, som et almindeligt skærebræt og på køkkenvasken. Ved at bruge skærebrættet over køkkenvasken, skal du ikke bekymre dig om at tørre bordpladen af bagefter - og så ligger brættet jo allerede klar til opvask.

Der findes skærebrætter fra BLANCO i både kunststof, glas, trækomposit og træ.

Multifunktionelle afdrypningsbakker

En afdrypningsbakke er rigtig anvendelig, når opvasken skal dryppe af, og holder samtidig styr på vandet fra opvasken, så dit køkkenbord ikke bliver forvandlet til en sø af vand.

Du kan også bruge bakken i rustfrit stål som bordskåner til varme gryder og pander eller bruge den til at køle dine varme gryder af, mens du udnytter tiden på at gøre andre ting færdige i køkkenet.

Spar tid under madlavningen

En skylleskål er et godt sted at starte, hvis du ønsker at opgradere med tilbehør til køkkenet.

Det fleste madvarer skal vaskes og skylles fx fisk, frugt, grøntsager, skaldyr m.m. og mens dine grøntsager eller frugter drypper af, kan du bruger tiden på at gøre andre ting færdige. Desuden er skylleskålene super gode til at holde styr på de råvarer, der skal bruges, inden man tilbereder dem. Så er der også mere plads på køkkenbordet. 

Optimal hygiejne i køkkenet

En sæbedispenser er både hygiejnisk og en flot løsning, hvis du ønsker en beholder til sæbe eller plejemiddel. Den er samtidig praktisk i forhold til doseringen af sæbe, da man ikke kommer til at bruge for meget sæbe til opvasken.

Derudover er den visuelt smukkere at have monteret på køkkenbordet/vasken end at have en flaske med opvaskemiddel eller plejemiddel stående fremme på køkkenbordet. En sæbedispenser udstråler diskret elegance og kan nemt monteres i bordpladen og passer ind i de fleste køkkener.