Rent drikkevand

Ingen uønskede stoffer

Rens drikkevandet for PFAS, pesticider, tungmetaller, mikroplast, vira, hormoner, nitrat m.fl.

Intet kalk

Rens drikkevandet for kalk og opnå længere levetid på elkedel, kaffemaskine m.v.

Naturlig smag

Rens drikkevandet for eventuelt dårlig smag og vend tilbage til den naturlige smag.

Mindre plast

Spar miljøet for overforbrug af plastik vandflasker og tap dit eget rene drikkevand direkte fra hanen.

Sådan fungerer 
A2O teknologien


Den danske biotekvirksomhed Aquoporin har udviklet en serie vandfiltre baseret på naturens egen rensningsproces: Teknologien baseres på proteinet aquaporin, der er ansvarlig for rensning og transport af vand i alle levende celler.

Vandfiltrering under køkkenvasken


Vil du sikre dig og dine nærmeste rent og kemikaliefrit drikkevand? Med et A2O Pure filtreringssystem garanterer den unikke Aquaporin Inside® teknologi, at alle eventuelle kemikalier, bakterier, pesticider - herunder PFAS - effektivt fjernes fra drikkevandet.

Det er ikke alt vand i køkkenet, der skal bruges til drikkevand, og derfor skal det filtrerede vand ledes ud gennem en separat taphane eller et køkkenarmatur med filterfunktion. 

A2O Pure leveres med seperat taphane der kan monteres ved siden af køkkenarmaturet, i bryggers eller lignende. Alternativt kan vandfilteret sættes på en 3i1 hane med mulighed for tilkobling af renset vand. Se muligheder her

Saml alt drikkevandet ét sted


Uanset om du har lyst til kogende, boblende, iskoldt eller tempereret vand eller om din drink skal bruge isterninger, kan du samle alt dit drikkevand i den smarte A2O Bar.

Ud over kalkfilter, der sikre lang levetid, har A2O bar-indbygget A2O-filtre, der effektivt renser vandet.

A2O Baren er et modul, der installeres i et højskab og samler alle drikkevandsbehov ét sted, så du aldrig mere behøver købe vand på flaske og samtidig slipper for vandløsninger i vaskeskabet, på køkkenbordet eller i køleskabet! 

Spørgsmål til vandfiltrering med A2O Pure 

 

 

 

 

 

 

Kan jeg koble et A2O vandfiltreringssystem på min eksisterende vandhane? 


Det anbefales ikke at installere en A2O Pure på den eksisterende vandhane, da det betyder, at alt vand, der bruges, vil løbe gennem vandfiltret. Du vil opleve et lavere vandtryk, da det filtrerede vand løber langsommere ud af hanen. A2O Pure systemet leveres med en separat taphane i rustfrit stål, der kan udlede 2,1 L vand i minuttet. Filterarmaturet
FILAQ tilbyder både almindelig koldt/varmt vand samt en ekstra betjening til det filtreret vand se mere her

 

 

 

 

 

 

Må jeg selv installere mit vandfilter?


Ja, det er lovligt selv at montere A2O Pure. Vandfiltreringssystemet skal stå lodret i skabet og må ikke lægges ned. Der skal kunne tilføres vand og strøm til systemet. Der medfølger en udførlig installationsvejledning samt en installationsvideo, du også kan finde
her.

Hvor ofte skal filtrene skiftes, og kan jeg gøre det selv?


A2O Pure systemet vedligeholder sig selv ved at køre en automatisk renseproces efter hver tapning. For at opnå maksimal effekt af filtrene kræver det, at de tre filtre bliver udskiftet regelmæssigt. En advarselslampe på forsiden af maskinen vil lyse når det er tid til at skifte filtret.

Hvor giver det mening at bruge renset vand?


Vandet fra A2O Pure er kemikalie-, bakterie- og kalkfrit. Udover at sikre optimalt drikkevand, giver det også mange andre fordele i forhold til både smag og holdbarhed af diverse maskiner. Prøv for eksempel at bruge det rensede vand til at brygge kaffe og te, i din sodastream-maskine eller til at vande blomster og oplev forskellen. 

 

 

 

 

 

 

 

Kan jeg bruge A2O Pure sammen med et blødgøringsanlæg?

 

Hvis du har et blødgøringsanlæg, kan du sagtens installere A2O Pure også.

Faktisk vil det sandsynligvis forlænge PRE-filtrets levetid, når vand med lavere kalkindhold vil strømme ind i filtreringssystemet, og dermed vil det slide mindre på filtret.

 

 

 

 

 

 

Hvor meget strøm bruger systemet?


Strømforbruget er det næsten lig nul (LED-dioder), når systemet står standby.

Ved brug er det 95 Watt. Det betyder, at hvis du tapper vand i 10 minutter om dagen = 20 liter – så bliver det til 6 kWh på et år.

Betaler du i snit 3 kr. pr. kWh, bliver det til 18 kr. i udgift på strøm om året

SPØRGSMÅL TIL VANDFILTRERING MED A2O BAR

 

 

 

 

 

 

Hvorfor en A2O Bar? 

A2O Bar med Aquaporin Inside® teknologi samler alt drikkevand et sted, uanset om der ønskes tempereret, iskoldt, brusende eller brandvarmt vand, eller isterninger. Det indbyggede vandfilter renser effektive for forurenende stoffer i drikkevandet, herunder PFAS, pesticider, tungmetaller, mikroplast, vira, hormoner og nitrat. Spar vand på flaske og hav altid friskt vand centralt placeret i køkkenet.

 

 

 

 

 

 

Hvad er vigtigt ift. at indbygge en A2O Bar?

A2O Bar er beregnet til indbygning i et højskab med ventilationsareal i skabets bund, top og bag alle hylder. Ventilationsarealet skal være mindst 50 X 550 mm. Vælg evt. et ovnskab som er forberedt med ventilationsåbninger. Luft til ventilation af maskinen må ikke være op-varmet fra radiator eller lign.

Vælg et system til rent drikkevand

A2O BAR
DRIKKEVANDSAUTOMAT
 
FILAQ
FILTERARMATUR