Rent drikkevand

Ingen uønskede stoffer

Rens drikkevandet for PFAS, pesticider, tungmetaller, mikroplast, vira, hormoner, nitrat m.fl.

Intet kalk

Rens drikkevandet for kalk og opnå længere levetid på elkedel, kaffemaskine m.v.

Naturlig smag

Rens drikkevandet for eventuelt dårlig smag og vend tilbage til den naturlige smag.

Mindre plast

Spar miljøet for overforbrug af plastik vandflasker og tap dit eget rene drikkevand direkte fra hanen.

Sådan fungerer 
A2O teknologien


Den danske biotekvirksomhed Aquoporin har udviklet en serie vandfiltre baseret på naturens egen rensningsproces: Teknologien baseres på proteinet aquaporin, der er ansvarlig for rensning og transport af vand i alle levende celler.

Vandfiltrering under køkkenvasken


Vil du sikre dig og dine nærmeste rent og kemikaliefrit drikkevand? Med et A2O Pure filtreringssystem garanterer den unikke Aquaporin Inside® teknologi, at alle eventuelle kemikalier, bakterier, pesticider - herunder PFAS - effektivt fjernes fra drikkevandet.

Det er ikke alt vand i køkkenet, der skal bruges til drikkevand, og derfor skal det filtrerede vand ledes ud gennem en separat taphane eller et køkkenarmatur med filterfunktion. 

A2O Pure leveres med seperat taphane der kan monteres ved siden af køkkenarmaturet, i bryggers eller lignende. Alternativt kan vandfilteret sættes på en 3i1 hane med mulighed for tilkobling af renset vand. Se muligheder her

Spørgsmål til vandfiltrering

 

 

 

 

 

 

Kan jeg koble et A20 vandfiltreringssystem på min eksisterende vandhane? 


Det anbefales ikke at installere en A2O Pure på den eksisterende vandhane, da det betyder, at alt vand, der bruges, vil løbe gennem vandfiltret. Du vil opleve et lavere vandtryk, da det filtrerede vand løber langsommere ud af hanen. A2O Pure systemet leveres med en separat taphane i rustfrit stål, der kan udlede 2,1 L vand i minuttet. Filterarmaturet FILAQ tilbyder både almindelig koldt/varmt vand samt en ekstra betjening til det filtreret vand se mere her

 

 

 

 

 

 

Må jeg selv installere mit vandfilter?


Ja, det er lovligt selv at montere A2O Pure. Vandfiltreringssystemet skal stå lodret i skabet og må ikke lægges ned. Der skal kunne tilføres vand og strøm til systemet. Der medfølger en udførlig installationsvejledning samt en installationsvideo, du også kan finde her.

Hvor ofte skal filtrene skiftes, og kan jeg gøre det selv?


A2O Pure systemet vedligeholder sig selv ved at køre en automatisk renseproces efter hver tapning. For at opnå maksimal effekt af filtrene kræver det, at de tre filtre bliver udskiftet regelmæssigt. En advarselslampe på forsiden af maskinen vil lyse når det er tid til at skifte filtret.

Hvor giver det mening at bruge renset vand?


Vandet fra A2O Pure er kemikalie-, bakterie- og kalkfrit. Udover at sikre optimalt drikkevand, giver det også mange andre fordele i forhold til både smag og holdbarhed af diverse maskiner. Prøv for eksempel at bruge det rensede vand til at brygge kaffe og te, i din sodastream-maskine eller til at vande blomster og oplev forskellen. 

 

 
FILAQ
FILTERARMATUR