Elegant blikfang i køkkenvasken

BLANCOs InFino afløbssæt tilfører et elegant look i din køkkenvask og har samtidig en masse praktisk funktionalitet, der forbedrer vaskens anvendelighed. InFino fås som standard i rustfrit stål og medfølger et udvalg af BLANCO køkkenvaske. Derudover findes InFino i sort og Satin Gold som kan tilkøbes, hvis du ønsker at skabe et andet look i din køkkenvask.

 

Et system der forbedrer din vask

InFino afløbet er konstrueret så åbne/lukke-mekanismen er skjult under den stilrene kurveventil. Det betyder, at uanset om systemet er åbent eller lukket, vil kurveventilen altid være på niveau med køkkenvaskens bund. Man kan derfor roligt sætte køkkenting fra sig i bunden af vasken uden at bekymre sig for, om det lukker for afløbet.

Elegant i sort

InFino fås i rustfrit stål til et udvalg af BLANCOs køkkenvaske. Som noget helt nyt tilbydes et up-grade kit, hvor de synlige InFino-dele kan udskiftes til sort - se hvordan her.

Det sorte afløbssæt er fremstillet i rustfrit stål, der påføres en keramisk belægning af høj kvalitet, der danner en robust, modstandsdygtig og snavsafvisende overflade, der tåler maskinopvask. Læs mere om rengøring og vedligeholdelse af de sorte dele her.   

Eksklusivt look

BLANCO InFino i farven satin gold er det ultimative valg for dig, der ønsker et strejf af luksus i dit køkken. Den står smukt sammen med et armatur i satin gold eller messing, og fuldender messing-looket i dit køkken. 

Den gyldne kurveventil er let at rengøre, og kan enten kommes i opvaskemaskinen eller tørres af med en blød, fugtig klud. Ved afkalkning kan der bruges skånsomme afkalkningsmidler såsom BLANCO DailyClean+

Fordele ved InFino

Du kan åbne og lukke for kurveventilen enten manuelt eller med en ekstern løft-op funktion, fx en dreje-, løft-op eller elektronisk knap, der sidder på vasken eller bordpladen. 

Kurveventilen er 100% centreret i afløbet og vipper ikke til siden, så uønskede madrester sætter sig fast og stopper for vandudløbet.

InFino har en simpel to-delt konstruktion, som gør det super nemt at rengøre både kurveventil og bundprop.

Monter en ekstern løft-op funktion på din vask eller bordplade, så du kan åbne og lukke for kurveventilen uden at skulle have fingrene ned i vasken.

Hvis du sætter noget fra dig på kurveventilen, skal du ikke være bange for at lukke for afløbet. Uanset om systemet er åbent eller lukket, vil kurveventilen altid være på niveau med køkkenvaskens bund.

Det "kantløse" design gør det nemt at rengøre kurveventilen, da skidt og snavs ofte har det med at sætte sig fast i de små render på traditionelle kurveventiler.