BLANCO rustfrit stål
Funktionelt.  Tidløst.  Smagfuldt.

Rustfrit stål er igennem generationer blevet betragtet som et enestående materiale til køkkenet, ideelt til elegant design og både hygiejnisk og rengøringsvenligt. Den neutrale farve gør, at du kan matche vasken til enhver stil. BLANCOs køkkenvaske er produceret i 18/10 kvalitetsstål - din sikkerhed for et eksklusivt produkt med lang levetid!

Rustfrit

Rustfrit stål ruster generelt ikke. Dannes der pletter af rust - såkaldt fremmedrust - er det pga. kontakt med en genstand af lavkvalitetsmetal. Dette kan nemt fjernes, f.eks. med BLANCO Polish.

Førsteklasses kvalitet

BLANCO bruger udelukkende førsteklasses kvalitetsstål, der opfylder de høje krav til både materialespecifikation og kvalitetskontrol. 

Robust og resistent

BLANCOs rustfrie stål er utroligt modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger som f.eks. almindelige rengøringsmidler og syre. Materialets robusthed sikrer yderligere vasken en lang levetid. 

Hygiejnisk og fødevaregodkendt

Materialets overflade er glat og uden porer og dermed meget hygiejnisk. Af den grund bruges rustfrit stål ofte i fødevareindustrien, hvor der er særligt høje krav til hygiejne og fødevaresikkerhed. 

Tåler varme og lys

Rustfrit stål tåler varme op til 300°C og beholder sin glans - også under konstant sollys. 

Nemt at rengøre

BLANCO køkkenvaske i rustfrit stål kræver et minimum af vedligeholdelse og pleje. Gør rent med gængse rengøringsmidler og vasken ser eksklusiv og glansfuld ud - selv efter mange år. 

Rustfrit stål i køkkenet

Vaske i rustfrit stål findes i mange overflader og designs