BLANCO rustfrit stål
Funktionelt.  Tidløst.  Smagfuldt.

Rustfrit stål er igennem generationer blevet betragtet som et enestående materiale til køkkenet, ideelt til elegant design og både hygiejnisk og rengøringsvenligt. Den neutrale farve gør, at du kan matche vasken til enhver stil. BLANCOs køkkenvaske er produceret i 18/10 kvalitetsstål - din sikkerhed for et eksklusivt produkt med lang levetid!

Rustfrit

Rustfrit stål ruster generelt ikke. Dannes der pletter af rust - såkaldt fremmedrust - er det pga. kontakt med en genstand af lavkvalitetsmetal. Dette kan nemt fjernes, f.eks. med BLANCO Polish.

Førsteklasses kvalitet

BLANCO bruger udelukkende førsteklasses kvalitetsstål, der opfylder de høje krav til både materialespecifikation og kvalitetskontrol. 

Robust og resistent

BLANCOs rustfrie stål er utroligt modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger som f.eks. almindelige rengøringsmidler og syre. Materialets robusthed sikrer yderligere vasken en lang levetid. 

Hygiejnisk og fødevaregodkendt

Materialets overflade er glat og uden porer og dermed meget hygiejnisk. Af den grund bruges rustfrit stål ofte i fødevareindustrien, hvor der er særligt høje krav til hygiejne og fødevaresikkerhed. 

Tåler varme og lys

Rustfrit stål tåler varme op til 300°C og beholder sin glans - også under konstant sollys. 

Nemt at rengøre

BLANCO køkkenvaske i rustfrit stål kræver et minimum af vedligeholdelse og pleje. Gør rent med gængse rengøringsmidler og vasken ser eksklusiv og glansfuld ud - selv efter mange år. 

Sort og elegant

Dark Steel er en ny, elegant, mørk metaloverflade i rustfrit stål. Et eksklusivt udseende, stilfuldt og varmt, med en fin tekstur og en fløjlslignende fornemmelse. En harmonisk farvetone der er virkelig alsidig, og let matcher en bred pallette af farver og materialer. Durinox og Dark Steel materialet tilbydes i to vaskeserier: Zerox med de helt skarpe hjørner og Claron, der har let afrundet hjørner for nemmere rengøring. 

Unikt look i matslået stål 

Durinox er en ny måde at tænke stål på. Materialet er kendetegnet af sit mat-glamourøse udtryk og sin fløjlsagtige overflade, der giver lyst til at røre ved materialet.  DURINOX stålet er utroligt modstandsdygtigt helt op til dobbelt så robust som almindeligt rustfrit stål  og derfor nemt at have med at gøre i hverdagen. Det eneste der kræves er opvaskemiddel, en blød klud og vand til den daglige rengøring.

Rustfrit stål i køkkenet

Vaske i rustfrit stål findes i mange overflader og designs