Nordisk design i takt med tiden

 

Skanitek er et brand etableret af andersen & nielsen as som et supplement til vores store  sortiment af køkkenvaske, armaturer, systemer til affaldssortering og forskelligt tilbehør. 

 

Produkterne er håndplukkede og karakteriseret af at være specielt tilpasset tidens trends. Vi tager udgangspunkt i nordiske indretningstraditioner og vores mange års erfaring med produktkategorierne har resulteret i et moderne design, der er nøje afstemt hverdagens krav til form, funktion og kvalitet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se vores nye brochure

Få et overblik over sortimentet fra Skanitek i vores helt nye 2024-brochure.

Du kan også bestille et fysisk eksempler ved at udfylde formularen på denne side.

 

 

 

 

 

 

Affaldssortering tilpasset dit behov

SORTI er den fleksible affaldssorteringsløsning fra Skanitek, hvor du selv kan opbygge systemet efter hvor mange sorteringsfraktioner, du har brug for, og/eller hvor meget plads til har i vaskeskabet.

Basissystemet består af to 11 liters affaldsspande, der trækkes ud ved hjælp af et udtræksstativ. Til hver spand medfølger låg og en skillevæg, der kan dele spanden i to 5,5 liters rum, så du har mulighed for at få op til 4 sorteringsfraktioner.

Har du behov for ekstra sorteringsfraktioner, kan du tilkøbe en eller to SORTI extensions, der nemt hægtes på basissystemet, så du får flere spande at sortere i.

Basisystemet kræver kun min. 45 cm køkkenskab og kan nemt og hurtigt monteres. Du monterer systemet på én skinne i bunden af skabet og på én skinne på skabsvæggen for optimal stabilitet - særligt hvis der skal hægtes extension spande på systemet.

Perfekt match eller flot kontrast?

Skaniteks sortiment af vaske, armaturer og afløbssæt er nøje udvalgt ud fra et mix & match koncept.

Hvad enten du ønsker at matche farver og materialer for at opnå smuk harmoni eller du ønsker at mixe forskellige farver og materialer til en spændende kobination, så kan produkterne fra Skanitek tilbyde en løsning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Udvalgte produkter