Montering af A2O Pure filtreringssystem

Du må gerne selv montere A2O. Få hjælp i videoguiden eller brugsanvisningen, og læs ofte stillede spørgsmål nederst på siden.

Så let installeres A2O Pure drikkevandssystemet

Spørgsmål til installation

 

 

 

 

 

 

Kan jeg koble et A2O vandfiltreringssystem, på min eksisterende vandhane?


Det anbefales ikke at installere en A2O Pure på den eksisterende vandhane, da det betyder, at alt vand, der bruges, vil løbe gennem vandfiltret. Du vil opleve et lavere vandtryk, da det filtrerede vand løber langsommere ud af hanen. A2O Pure systemet leveres med en separat taphane i rustfrit stål, der kan udlede 2,1 liter vand i minuttet

 

 

 

 

 

 

Må jeg selv installere mit vandfilter?


Ja, det er lovligt selv at montere A2O Pure. Vandfiltreringssystemet skal stå lodret i skabet og må ikke lægges ned. Der skal kunne tilføres vand og strøm til systemet. Der medfølger en udførlig installationsvejledning samt en installationsvideo, du også kan finde længere oppe på siden.

Kan A2O Pure anvendes sammen med et blødgøringsanlæg?


Ja, det er muligt at installere A2O Pure sammen med et blødgøringsanlæg – dette vil samtidig forlænge PRE filtrets levetid, da vand med lavere kalkindhold vil strømme ind i filtreringssystemet.

Hvordan virker Aquaporin app'en?


A2O Pure kan tilsluttes Aquaporin app'en og kan findes der hvor du normalt downloader apps. App'en giver dig besked, når det er tid til filterskift og holder dig desuden orienteret om vandkvalitet, vandforbrug og systemets generelle tilstand.

 

 

 

 

 

 

Hvordan fungerer A2O Pure?


Det tre-delte filtreringssystemet renser drikkevandet i tre steps. Systemet leveres med en separat taphane, hvorfra det filtrerede vand kan tappes.

 

 

 

 

 

 

Kan jeg selv skifte filtre i A2O Pure?


Ja, det er nemt at skifte filtrene i A2O Pure. Med den specialudviklede ”click-and-seal”-betjening klikkes låsen op, og filtret trækkes ud og erstattes, hvorefter kliklåsen lukkes igen og sikrer filtrenes placering.