Skab et perfekt farvematch i køkkenet

Farve- og kombinationsmulighederne er mange, når du vælger en køkkenvask og et armatur fra BLANCO. Hvad enten du ønsker en vask i Silgranit® eller i keramisk porcelæn, kan du altid finde et armatur, der matcher vaskens farve 100%. Start med vask og bordplade og slut med armaturet, der kan matche vasken, grebene, kogepladen eller helt andre elementer i køkkenet.

 

Vælg din køkkenvask

Find din favoritvask fra BLANCO og vælg den farve, der passer præcis til din køkkenindretning. 

Match dit armatur i farven

Du kan få et perfekt farvematch til din køkkenvask med et armatur i porcelæns- eller Silgranit-look.

Gennemfør look'et

Som noget nyt kan du nu få LATO sæbedispenseren i Silgranit-kombilook.

BLANCO SILGRANIT®-farver

BLANCOs sortiment består af 8 forskellige Silgranit-farver. Vælg mellem et udvalg af kølige farvetoner eller varmere jordfarver - alle nøje afstemt med tidens farvetrends. Vær opmærksom på at alle 8 farver ikke nødvendigvis er tilgængelige for samtlige vaske- og armaturmodeller. Du kan altid tjekke det aktuelle farveudvalg til en bestemt model i vores produktoversigt.

sort

antracit

klippegrå

vulkan grå

hvid

soft white

trøffel
kaffe

BLANCO keramisk porcelæn farver

BLANCOs sortiment består af 4 forskellige farver i keramisk porcelæn. Fra den dybe sort til den rene hvide. Sort og koksgrå har begge en silkemat overflade, mens magnolia og krystalhvid er blanke i overfladen.

sort
koksgrå
magnolia
krystalhvid

Armaturer til alle typer match

Køkkenarmaturet bliver hurtigt køkkenets centrum og valg af både funktion og farve er vigitigt når der skal vælges nyt. Med BLANCOs store udvalg af materailer og overflader er det muligt både at skabe flotte farvematches og spændende kontraster.

Krom

PVD Stål

Rustfrit stål

Satin gold

Satin platinum

Satin dark steel

Sort mat