Vand - en 

dyrebar ressource


Aquaporin er en innovativ dansk virksomhed, der siden 2005 har arbejdet med vandrensningsteknologi baseret på naturlig udnyttelse af aquaporin-proteinets egenskaber til at rense uønskede stoffer fra drikkevand. Aquaporin producerer filtre og membraner til rensning af drikkevand samt vandautomater hvorfra vandet kan tappes

Rent drikkevand
- en selvfølge?


Rent drikkevand er ikke en selvfølge! På verdensplan kan under 1% af klodens vandressourcer bruges til drikkevand, og i Danmark oplever vi større og større udfordringer med at garantere drikkevand fri for giftige stoffer som PFAS, pesticider, bakterier osv.

Naturens egen rensningsproces


Det naturlige protein, aquaporins egenskaber for at transportere og rense vand i alle levende celler gør det unikt til rensning af forurenet vand. Proteinet blev opdaget af den amerikanske forsker Peter Agre, der i 2003 blev tildelt en Nobelpris for sin opdagelse.

Rent, kemikaliefrit drikkevand til alle


I 2005 blev danske Aquaporin etableret med sin mission om at anvende naturens egen rensningsproces i industrien for at løse et af verdens største problemer: Tilgang til rent drikkevand. Det gøres med vandfiltre med en unik rensningsproces.

Aquaporin Inside®
- power of nature

 

Den unikke Aquaporin Inside®-membran, baseret på omvendt osmose-teknologi, fjerner evighedskemikalierne PFAS, tungmetaller, mikroplastik, bakterier, vira, hormoner, nitrat, kalk og PFOS. Aquaporin er en innovativ vandteknologivirksomhed der kombinerer avanceret bioteknologi og åben innovation med naturlige aquaporiner, naturens egen vandrensningsprotein, som integreres i membranteknologien. Teknologien anvendes til at rense og genanvende vand i industrier, privathjem og - sammen med nogen af verdens førende forskningsinstitutter som bl.a. NASA - også i rummet.

Rent drikkevand er en menneskeret

Tag kontrol over dit drikkevand!


Et A2O vandfiltreringssystem fra Aquaporin fjerner en lang række uønskede stoffer fra drikkevandet og gør det samtidig kalkfrit og smagsneutralt.

Et vandfiltreringssystem monteres under vasken og drikkevandet ledes ud i en seperat aftapning, enten via en enkeltstående taphane eller igennem en vandhane med ekstra filterfunktion udover koldt/varmt vand.

A2O Pure leveres med en taphane, der monteres ved siden af den normale vandhane og kan ikke monteres på en almindelig køkkenvandhane.

Gode grunde til at rense dit drikkevand


I Danmark har vi altid været overbeviste om at vores drikkevandskvalitet er i top. Igennem de seneste år er der dog oftere og oftere kommet kritiske udmeldinger fra forskellige dele af landet om, at vandet i kortere og længere perioder ikke kan drikkes.  Dertil kommer de seneste fund af PFAS og andre uønskede stoffer i vores drikkevand, der giver en god grund til at overveje, om man, for at sikre sin sundhed og den gode vandkvalitet, skal installere et filtreringssystem på drikkevandet.

Vælg et system til rent drikkevand