Rent vand
intet andet

 

Vand - en 

dyrebar ressource


Aquaporin er en innovativ dansk virksomhed, der har som vision, at bevare jordens mest værdifulde ressource - vand. Ved at kombinere state-of-the-art filtreringsteknologi, avanceret bioteknologi og naturlige aquaporiner har virksomheden gjort det muligt at fjerne skadelige stoffer fra drikkevandet. En revolutionerende idé baseret på urgammel naturteknologi. Rent vand - intet andet! 

Rent drikkevand
- en selvfølge?


På verdensplan er rent drikkevand ikke en selvfølge, og under 1% af klodens vandressourcer kan i dag bruges til drikkevand. I Danmark betragtes grundvandet som egnet til drikkevand, men der opleves større og større udfordringer med at garantere at vores drikkevand er fri for skadelige stoffer som PFAS, pesticider, bakterier m.fl.

Naturens egen rensningsproces

 

I 2003 blev den amerikanske forsker Peter Agre tildelt en Nobelpris for sin opdagelse af proteinet aquaporin. Peter Agres forskning viste, at der findes aquaporin i alle levende celler, og at aquaporinets egenskab er at rense og siden transportere vand igennem cellerne. Virksomheden Aquaporin anvender idag proteinets unikke egenskab i vandfiltre.  

Rent vand til hele verden


I 2005 blev den danske clean-tec virksomhed Aquaporin etableret ud fra en vision om at anvende det eksisterende protein aquaporin til naturlig rensning af vand. I dag leverer virksomheden vandrensningsløsninger til både privat- og industrikunder i hele verden fra domicilet i Lyngby. 

 

Aquaporin Inside®
- power of nature

 

Den unikke Aquaporin Inside®-membran, baseret på omvendt osmose-teknologi (RO), fjerner evighedskemikalierne PFAS, pesticider, medikamenter, tungmetaller, mirkoplast, vira, hormoner, nitrat og andre skadelige stoffer i vand. Aquaporin er en innovativ clean-tec virksomhed, der kombinerer avanceret bioteknologi og åben innovation. Teknologien anvendes til at rense og genanvende vand i industrier, privathjem og - sammen med nogen af verdens førende forskningsinstitutter som bl.a. NASA - også i rummet.

Rent drikkevand er en menneskeret

I Danmark er den generelle opfattelse, at vores drikkevandskvalitet er i top. Igennem de seneste år er der dog oftere og oftere kommet kritiske udmeldinger fra forskellige dele af landet om, at vandet i kortere eller længere perioder ikke kan drikkes. Dertil kommer de seneste fund af PFAS og andre uønskede stoffer i vores grundvand, der giver en god grund til at overveje, om det giver mening at installere et filtreringssystem på drikkevandet for at sikre 100% rent drikkevand.

Du kan tjekke drikkevandet i din kommune her.

 

 

Rent vand - dit valg

 

Få en helt ny drikkevandsoplevelse! Med den nye A2O Bar samler du alt drikkevand et sted i dit køkken. Uanset om du ønsker tempereret, iskoldt, brusende eller brandvarmt vand, eller isterninger til din drink - du får det direkte og filtreret fra din nye  A2O drikkevandsbar.

anKøkken lancerer i samarbejde med Aquaporin en helt ny teknologi til det moderne køkken: A2O Bar - en drikkevandsbar, der ud over at levere forskellige drikkevandstyper og isterninger sørger for at vandet er renset for urenheder som : PFAS, pesticider, medikamenter, tungmetaller, mikroplast, vira, hormoner, nitrat og andre skadelige stoffer. 

 

Tag kontrol over dit drikkevand


Et A2O  Pure vandfiltreringssystem fra Aquaporin fjerner en lang række uønskede stoffer fra drikkevandet og gør det samtidig kalkfrit og smagsneutralt.

Vandfiltreringssystemet monteres under vasken og drikkevandet ledes ud i en seperat aftapning, enten via en enkeltstående taphane eller igennem en vandhane med ekstra filterfunktion udover koldt/varmt vand. Er der ikke plads under vasken kan systemet placeres op til 16 meter væk fra hvor vandet skal tappes. 

A2O Pure leveres med en taphane, der monteres ved siden af den normale vandhane og kan ikke tilsluttes en almindelig køkkenvandhane.

Vælg et system til rent drikkevand