BLANCO keramisk porcelæn
Stilbevidst.  Autentisk.  Kraftfuldt. 

Keramisk porcelæn er nok mest kendt som materiale til badeværelsessanitet. Men materialet med den tidløse elegance og flotte finish klæder også dit køkken, hvor både de blanke og de matte farver kan danne et perfekt match til såvel det moderne som det mere romantiske look. Der findes i alt 4 smukke farvevarianter, der er med til at skabe et helt unikt udtryk i køkkenet. Keramisk porcelæn er desuden et kvalitetsmateriale, der sikrer, at vasken uden problemer klarer hverdagen i køkkenet. 

PuraPlus® overflade

Porcelænsmaterialet er behandlet med PuraPlus®, der gør overfladen utroligt glat, så snavs og kalk har svært ved at sætte sig fast. Det gør vasken både smudsafvisende og rengøringsvenlig.

Robust og ridsefast

BLANCOs keramiske porcelæn er et stærkt og kompakt naturmateriale med en hård, kraftig overflade, hvor der ikke efterlades mærker eller ridser efter brug. OBS! Undtagen ved brug af keramiske knive!

Hygiejnisk og fødevaregodkendt

Overfladen er hygiejnisk og velegnet til fødevarebrug hvilket er bekræftet i tests fra uafhængige institutter (SEGA Instituttet). Overfladen afgiver eller modtager hverken smag eller lugt. 

Varme- og kuldefast

Materialet er brændt ved en temperatur på over 1200°C. Derfor kan varme gryder og pander på op til 280°C trygt placeres i eller oven på køkkenvasken. 

Holder farven

Farven ændrer sig ikke - heller ikke ved direkte sollys. Materialet beholder sin oprindelige skønhed i mange år. 

Ekstremt rengøringsvenlig

Den meget glatte overflade gør keramisk porcelæn let at vedligeholde og rengøre. 

Keramisk porcelæn i køkkenet

Vaske i keramisk porcelæn