Brug din sæbedispenser rigtigt

En sæbedispenser er super praktisk at have ved siden af vasken, så du altid har sæbe eller sulfo lige ved hånden. Med et par små tips sikrer du lang levetid og problemfri betjening.

 

1) Løft pumpen op

Det er vigtigt at sæbedispenseren fyldes oppefra, ved at pumpen løftes op. Sæbebeholderen er designet til at skulle fyldes oppefra, hvis du forsøger at skrue beholderen af, vil det ødelægge gevindet.

2) Bland sæben med vand

Det er vigtigt at sæben ikke er for tyk, da det kan forårsage forstoppelse i tuden på sæbedispenseren. Fortynd altid sæbe 1:1 med postevand og undgå sæbe med korn eller skuremiddel. Lav en blanding der matcher beholderen og undgå, at sæben flyder over. 

3) Fyld sæben i fra oven 

Fyld altid sæbeblanding i beholderen oppefra. Lav din sæbeblanding i en lille kande, løft pumpen op og fyld sæbeblandingen direke ned i beholderen. 

4) Tryk altid midt på

Tryk altid midt på punmpen og aldrig på tuden, da det øger risikoen for at noget knækker inden i dispenseren.

Rengøring og vedligeholdelse

 

Rengør sæbedispenseren regelmæssigt. Brug en blød klud og mild sæbe til at tørre den af udvendigt. Det er vigtigt at fjerne eventuelle rester af sæbe og snavs, der kan samle sig i dispenserens tud og forårsage blokeringer eller skader på dispenseren.

Vær opmærksom på at sæben i beholderen stivner, hvis den står for længe - fortynd den evt. yderligere med vand

Skru aldrig sæbebeholderen af, da den er konstrueret til at blive påfyldt oppefra.