Dark Steel. Ren elegance

Dark Steel er en BLANCO materialeinnovation der med sit eksklusive look giver et stiligt, mørkt og varmt indtryk med en fin, velouragtig tekstur. Den dybgrå farve er mangfoldig og vil nemt kunne passe ind i en bred pallette af farver og materialer i køkkenet.

 

Elegant og stilfuld overflade

Vælg imellem to klassiske BLANCO-serier: ZEROX med den iøjnefaldende rektangulære kumme-geometri med 0 mm hjørneradius eller den lidt mere afrundede CLARON-serie, der tilbyder kummer med 10 mm hjørneradius. Begge serier leveres i to størrelser til hhv. 60 cm og 80 cm underskab og kan enten ilægges/planlimes i en IF-version eller underlimes i en U-version.

Vælg selv det visuelle udtryk

 

Som en særlig designfeature er vaskens flange i naturligt rustfrit stål, hvilket ved ilægning vil give vasken et karakteristisk udseende der matcher InFino-afløbet, der
ligeledes leveres i rustfrit stål som standard. Ønskes en mindre kontrast uden synlig vaskeflange er det "Dark Steel Edition" versionen af vasken der skal vælges, i den version leveres vasken med InFino afløbssæt i satin dark steel. Edition-modellen er til underlimning og derved vil vaskens flange ikke være synlig, som vist på billedet til højre.

Det er altid muligt at udskifte InFino afløbssættet enten til en satin dark steel verison eller til en matsort version for ekstra kontrast læs mere om de forskellige Infino løsniger her

 

Planlimet ZEROX Dark Steel IF/N-model, hvor vaskeflangen i poleret stål  er synlig. 

Underlimet ZEROX Dark Steel U-model, hvor  vaskens flange ikke er synlig

Skift afløbet til InFino-afløbet i mat sort og få en spændende effekt i den mørke stålvask.

Claron 700-U i Dark Steel Edition - underlimet i stenbordplade med InFino i satin dark steel og matchende Catris-S armatur også i satin dark steel. 

Claron 500-U Dark Steel Edition med matchende armatur i satin dark steel 

BLANCO ZEROX i Dark Steel

BLANCO CLARON i Dark Steel