Sort er det nye sort

Farvevarianten sort er den seneste tilføjelse til BLANCOs farvepalette i Silgranit®. Med sort får du den dybeste nuance, der tilføjer et intenst og elagant look i dit køkken. 

 

Gå endnu dybere med sort

Med den sorte Silgranit-farve har du muligheden for at skabe et endnu mere intenst look end med den populære antracit-farve. 

Den sorte farve er mørkere i nuancen og perfekt, hvis du fx vil skabe en gennemtrængende kontrast.

En trend uden udløbsdato

Giv dit køkken intensitet med den seneste tilføjelse til BLANCOs palette af Silgranit-farver. Sort er en klassisk trend i indretningen, der aldrig går af mode.

Indretningsmulighederne er nærmest utallige med den iøjnefaldende farve, hvad enten du bruger den sorte vask som køkkenets centrale element eller lader den gå i ét med en smuk, sort bordplade. Sort er kommet for at blive, og bringer rummets elementer sammen i en elegant enhed.

Få glæde af Silgranit-materialets mange fordele

En køkkenvask er først og fremmest et arbejdsredskab, og derfor er det vigtigt at den kan holde til hverdagens slid og opgaver. BLANCOs originale Silgranit-materiale er udviklet og gennemtestet gennem mere end 30 år og resultatet er et stenhårdt og gennemfarvet kompositmateriale, der er kendetegnet ved en smuk og glat overflade. 

Materialet er varmebestandigt og robust over for ridser og samtidig er utroligt nemt at vedligeholde.

InFino i sort

InFino er BLANCOs innovative og eksklusive afløbsløsning, der tilføjer et elegant look til din køkkenvask samt en funktionalitet, der forbedrer vaskens anvendelighed. InFino afløbssættet følger med som standard i rustfrit stål til et udvalg af BLANCOs køkkenvaske, men kan tilkøbes som ekstratilbehør i sort, hvis et helt sort look ønskes i vasken. 

Sort, mat tilbehør

Du kan også tilføje ekstra sorte detaljer til din køkkenvask, som er utroligt anvendelige i dagligdagen.

BLANCOs matsorte COMFORT løft-op afløbsbetjening sidder på vasken og åbner og lukker for kurveventilen så du slipper for at skulle have hænderne ned i det beskidte opvaskevand. Har du brug for at have håndsæbe eller sulfo ved hånden, kan du også få LATO sæbedispenseren i sort mat overflade. Så slipper du også for at have sæbebeholdere stående og fylde på bordpladen.