Det lille område der gør hele forskellen

Køkkenet er stedet, hvor vi samles med familie og venner omkring gode stunder, men det er også et sted i hjemmet, der rummer masser af arbejdsopgaver hver dag. Rigtig mange af disse områder foregår i og omkring vasken.

Når du vælger køkkenvask, armatur og affaldssystem fra BLANCO får du en gennemtænkt løsning, der både praktisk og visuelt binder køkkenet sammen til en helhed: Din egen BLANCO UNIT. 

Inspiration til din BLANCO UNIT

60% af arbejdet foregår omkring vasken

Vi bruger rigtig meget tid i køkkenet hver eneste dag, men vidste du, at vi faktisk bruger 60% af tiden i området omkring køkkenvasken? Det giver rigtig god mening, da det både er her vi henter vand til brug i madlavningen, skyller og forbereder fx grøntsager, og tager opvasken, når familien har spist. 

Derfor er det også en rigtig god idé at bruge lidt ekstra tid på at indrette netop dette område, når du planlægger dit nye køkken. Med det rigtige valg af vask, armatur og affaldssystem får du et arbejdsområde, du bliver glad for i mange år. 

Tid brugt i de forskellige områder i køkkenet.

drink.

Vand er drivværket i dit køkken, hvad enten du skal forberede råvarer til madlavningen, gøre rent eller bare skal have en tår at drikke. Dit valg af køkkenarmatur har stor betydning for, hvordan du kan arbejde med vandet i dit daglige arbejde. 

Et højt armatur giver mere plads til arbejdet under hanen, fx når store vaser eller gryder skal fyldes med vand, mens armaturer med udtræksslange giver dig langt større bevægelsesfrihed. Du kan også få armaturer, hvor du selv kan skifte mellem den klassiske vandstråle og den blødere brusefunktion, der fx er perfekt til at rense salat, grøntsager og lignende. 

prep.

Når grøntsager, kød og andre råvarer skal forberedes inden tilberedningen, har du næsten altid brug for at have vasken eller skraldespanden i nærheden. Køkkenvasken bliver derfor helt naturligt en arbejdsplads, så hvorfor ikke tænke en ekstra gang over dit behov i dette område? 

Har du plads i køkkenet til en stor vaskekumme, vil du slet ikke kunne undvære den ekstra rummelighed, når opvasken hober sig op. BLANCOs vaske findes i et utal af størrelser, farver og former, om du har brug for en praktisk sidebakke der skåner din bordplade eller vil have et minimalistisk udtryk, med en god, dyb kumme at arbejde i. 

clean.

Efter madlavning og en god middag kommer oprydningen. BLANCOs affladssystemer er designet, så du hurtigt kan få sorteret madrester og affald på en overskuelig og hygejnisk måde. 

Du kan vælge mellem et hav af modeller, der passer til dit sorteringsbehov i køkkenet, og som passer til dit køkkenskab hvad enten du har låger eller skuffer. BLANCOs spandesystemer sikrer at dit vaske- eller affaldsskab altid er pænt og ryddeligt.

Find dit match

 
 
 

Gør din UNIT praktisk med tilbehør

Der findes masser af forskelligt tilbehør, der gør dit arbejde i køkkenet meget lettere. Du kan fx få skærebrætter og skylleskåle, der kan placeres på køkkenvasken, så du kan arbejde med madvarerne lige dér hvor de skal skylles, og hvor skræller og andet affald skal smides i skraldespanden. 

Tilbehør gør arbejdet mere effektivt og er ideelt i mindre køkkener, hvor pladsen er trang, eller hvis I arbejder flere ad gangen i køkkenet.

Skab et gennemtænkt farvematch

Med en BLANCO UNIT er du ikke kun sikret en gennemgående praktisk løsning fra armatur til affaldssystem, du få også en gennemtænkt lønsning helt ned til farve- og materialevalg, der matcher din personlige køkkenstil. 

BLANCOs køkkenvaske i Silgranit® og keramisk porcelæn findes i mange smukke farver, og til disse farver kan du finde et bredt udvalg af køkkenarmaturer i Silgranit- og porcelæns-look, der matcher vaskens farve 100%. 

Skab din BLANCO UNIT: Begynd i vores katalog

Start din inspirationsrejse i vores BLANCO katalog. Her finder du et overblik over vores sortiment, masser af inspiration og spændende nyheder. 

Du kan bladre rundt i vores katalog online eller du kan bestille et fysisk eksemplar hjem til dig selv helt gratis ved at udfylde formularen her.