Affaldssortering til dit behov


SORTI er det fleksible og modulopbyggede affaldssystem fra Skanitek, hvor du kan designe en affaldssløsning tilpasset netop dit personlige behov fra 2 til 8 sorteringsfraktioner. Systemet består af et basisystem med to spande, hvor du kan tilkøbe en eller to extension-spande, hvis du har behov for at udvide systemet og få flere fraktioner at sortere i.
 

Fleksible skillevægge

Opdel dine spande med skillevægge, og tilpas antal og størrelse på dine sorteringsfraktioner alt efter det aktuelle behov. 

Op til 8 fraktioner

SORTI giver dig mulighed for at få op til 8 sorteringsfraktioner uden at optage for meget af den dyrebare plads i vaskeskabet. 

Undgå lugtgener

Ingen gider at lugte til en sur skraldespand. Derfor leveres alle SORTI spande med låg, så du undgår grimme lugte fra vaskeskabet. 

Nem montering

SORTI monteres nemt og hurtigt på én skinne i bunden af skabet, og én på siden. Systemet står stabilt selv med to extensions påhængt. 

 

 

 

 

 

SORTI basissystem

Basissystemet består af to 11 liters affaldsspande, der trækkes ud ved hjælp af et udtræksstativ. Til hver spand medfølger låg og en skillevæg, der kan dele spanden i to 5,5 liters rum, så du har mulighed for at få op til 4 sorteringsfraktioner.

Får du på et tidspunkt behov for ekstra sorteringsfraktioner, kan du tilkøbe en eller to SORTI extensions, der nemt hægtes på basissystemet, så du får flere spande at sortere i.

Basisystemet kræver kun min. 45 cm køkkenskab og kan nemt og hurtigt monteres. Du monterer systemet på én skinne i bunden af skabet og på én skinne på skabsvæggen for optimal stabilitet - særligt hvis der skal hægtes extension spande på systemet.

SORTI extension

Basissystemet kan udvides med en eller to SORTI extensions, hvis der er behov for flere sorteringsfraktioner, end hvad basissystemet kan tilbyde.

SORTI extension består af en ekstra spand med beslag, som hægtes på basissystemet, og kræver altså ingen eftermontering. Til hver extension medfølger låg og skillevæg, så du kan opdele hver spand og få flere fraktioner at sortere i.

Med tilkøb af en extension kan du altså få op til 6 fraktioner at sortere i og op til 8 fraktioner med to extensions.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorteringsmuligheder

SORTI basissystem

2 fraktioner

3 fraktioner

4 fraktioner

SORTI basissystem + 1 extension

3 fraktioner

4 fraktioner

5 fraktioner

6 fraktioner

SORTI basissystem + 2 extensions

4 fraktioner

5 fraktioner

6 fraktioner

7 fraktioner

8 fraktioner

SORTI produktsortiment