Hygiejnisk og praktisk køkkenarmatur

Med BLANCOs SOLENTA-S Senso armatur kan du åbne og lukke for vandet ved hjælp af en indbygget sensor. Det er praktisk, hygiejnisk og gør arbejdet i køkkenet til en leg.

 

Glem alt om dej og mel på armaturet

Når du står og arbejder i køkkenet, kan du ikke undgå, at hænderne hele tiden skal vaskes rene, og det ender ofte med et køkkenarmatur, der er smurt ind i dej, mel, kødsaft eller noget helt andet.

Med BLANCOs SOLENTA-S Senso berøringsfrie køkkenarmatur kan du åbne og lukke for vandet ved blot at bevæge hånden ind under sensoren på armaturet. På den måde får du et vaskeområde i dit køkken, der både er rent og hygiejnisk.

Brug gryden til at tænde og slukke for vandet

Grebet afgør selvfølgelig om der kan komme vand ud af armaturet eller ej. Grebet skal derfor være åbent, når du vil styre armaturet via sensoren. Når du vil tænde eller slukke for vandet, skal du blot bevæge hånden eller en vilkårlig genstand ind under sensoren. Det kan fx være gryden, når den skal fyldes med vand. 

Er armaturet lukket manuelt på grebet, vil sensor-kontrollen ikke åbne for vandet - på den måde undgår du at få vand udover det hele ved et uheld.  

SOLENTA-S Senso varianter

SOLENTA-S Senso findes i overfladerne krom og PVD Steel. Du kan vælge mellem udgaver, hvor grebet er placeret enten til højre eller til venstre. SOLENTA-S findes også i en udgave uden sensorfunktion. 

SOLENTA-S Senso

Med sensorfunktion

SOLENTA-S 

Uden sensorfunktion

Masser af funktioner til dig

Hvad enten du vælger armatur med sensorfunktion eller ej, så der er masser af praktiske funktioner. Alle køkkenarmaturer er udstyret med en fleksibel udtræksslange, så du fx nemt kan fylde en stor vase eller skylle vasken ren for krummer og snavs hele vejen rundt i hjørnerne uden at skulle bruge opvaskebørste. Når du ikke bruger slangen, holdes den på plads med en magnetholder. Armaturet har desuden både bruse- og strålefunktion. 

SOLENTA-S Senso-udgaverne findes både i højre- og venstreudgave, hvilket er super smart, hvis du fx har en køkkenvask med kumme placeret enten til højre eller venstre, eller hvis du har en præference ift. at være venstre- eller højrehåndet.

Sensoren registrerer alt

Står du og arbejder ved vasken, og ikke ønsker at tænde for vandet, skal du ikke være bekymret. Sensoren kan nemlig godt skelne mellem en bevægelse tæt på, hvor man rent faktisk ønsker at tænde for vandet og en tilfældig bevægelse under armaturet. 

Desuden - hvis du bare lukker for vandet på grebet, er du helt sikker på, at vandet ikke tændes. Hvis du lader vandet løbe, fordi du fx er optaget af noget andet, slukker armaturet automatisk for vandet efter 90 sekunder, hvis der ikke gøres noget. På den måde undgår du unødigt vandspild.