Lys og hygge med bløde farvetoner


Inviter hyggen ind i køkkenet med detaljer i knækket hvid og gyldne toner. Den nye BLANCO Silgranit farve soft-white er hyggelig, lys og sofistikeret og i kombination med metaldetaljer i satin gold tilføres eksklusivitet og en varm stemning i indretningen. Skab et harmonisk look ved at kombinere den råhvide vask med et matchende armatur i samme bløde farve.

 

 

Skab et indbydende køkken med soft-white


Hvid er et klassisk farvevalg i køkkenindretningen, der giver et rent og hygiejnisk indtryk. Samtidig oplyser den lyse farvenuance rummet og får det til at føles større. Med BLANCOs Silgranit-farve soft-white får du en mere afdæmpet og blød nuance af hvid, der stadig holder den lyse stil, men med en varmere farvetone, der tilfører en hyggelig stemning til køkkenet. 

Den bløde soft-white farve komplementerer de fleste køkkenstile uanset om du går efter et traditionelt og romantisk udtryk eller et moderne look, eller om du ønsker kontraster mellem mørke og lyse farvenuancer eller forsøger at skabe et monokromt look.

Derfor skal du vælge Silgranit


Det originale Silgranit-materiale fra BLANCO er utroligt stærkt og modstandsdygtigt, og derfor et praktisk materiale til at klare dagligdagens arbejdsopgaver ved køkkenvasken. Silgranit er fremstillet af 80% kvartssand, der er kendt for at være den stærkeste del af granitten, og dette giver materialet sin stenhårde overflade. 

Silgranitten er let at holde ren og tåler kortvarig varme fra gryder og pander samt kontakt med syre- og farveholdige fødevarer som fx citrusfrugter, jordbær eller rødbeder, mens mærker fra gryder og pander også nemt kan fjernes fra vasken igen.

Kompositmaterialet er støbt og gennemfarvet, hvilket sikrer at farven ikke falmer over tid, men i stedet står klar og smuk i mange år.

 

 

Elegant kombination af soft-white og satin gold


En af fordelene ved Silgranit-vaskene er, at du kan vælge et køkkenarmatur og evt. en LATO sæbedispenser i Silgranit-look og på den måde opnå et 100% farvematch, der skaber et gennemført og strømlinet look i køkkenet. 

Du kan også kombinere en køkkenvask i soft-white med et armatur, afløbssæt eller andet tilbehør i den elegante satin gold farve, der understøtter den varme farvetone og sætter et eksklusivt og sofistikeret præg på køkkenindretningen.

Skab en rød tråd gennem hele rummet ved også at lade andre gyldne detaljer stå frem i indretningen. Vælg fx greb i messing eller sæt en fin messingskål eller -lysestage på bordpladen. 

FIND DIN BLANCO UNIT FAVORIT

 

 

 

 

 

 

Besøg vores showroom

I vores showroom i Skovlunde kan du se udvalget af vores køkkenkværne og afprøve en kværn i vores brugskøkkener. Vores kundeservice står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have og rådgive dig i dit valg af køkkenkværn. 

Vores showroom har åbent mandag-fredag kl. 10.00 til 15.00. Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål beder vi dig booke tid før dit besøg, så vores kollegaer er forberedt.