Find en forhandler

Vores produkter kan købes gennem køkkenforhandlere, VVS-installatører, byggemarkeder og e-handlen. Herunder kan du se et udvalg af køkkenforhandlere, hvor du kan finde vores produkter. Kontakt din lokale forhandler og lad dem guide dig. 

På vores adresse i Skovlunde har vi vores showroom, hvor du altid kan se de seneste nyheder og få rådgivning om vores produkter. Vi sælger ikke til private, og rådgivning om produkter er kun muligt ved forudgående aftale. Du kan bestille tid ved at ringe på 36 41 02 00 eller sende en mail til info@an.dk.

Se mere om vores showroom her

Besøg vores webshop

Du kan købe tilbehør, reservedele, pleje- og rengøringsmidler til din køkkenvask eller dit køkkenarmatur samt finde affaldssystemer på vores webshop www.ankøkkenshop.dk.

Køkkenforhandlere

Samarbejdspartnere

En køkkenvask kan monteres og indbygges på mange forskellige måder. Det kan være en kompliceret sag at sætte sig ind i de forskellige løsningsmuligheder, så spørg din køkkenforhandler til råds!! Det anbefales generelt, at indbygning af vaske udføres af fagfolk, der kan sikre, at køkkenvask og monteringsform stemmer overens.

Vi samarbejder med følgende bordpladeleverandører: