SORT ER DET NYE SORT

Ny farve fra BLANCO SILGRANIT®
Den dybeste, sorte nuance
Elegant og intensiv

Gå endnu dybere med sort

Med den nye sorte SILGRANIT®-farve har du muligheden for at skabe et endnu mere intenst look end med den populære antracit-farve. 

Den sorte farve er mørkere i nuancen og perfekt, hvis du fx vil skabe en gennemtrængende kontrast.

En trend uden udløbsdato


Giv dit køkken intensitet med den nyeste tilføjelse til BLANCOs palette af SILGRANIT®-farver: sort. Sort er en klassisk trend i indretningen, der aldrig går af mode.

Indretningsmulighederne er nærmest utallige med den iøjnefaldende farve, hvad enten du bruger den sorte vask som køkkenets centrale element eller lader den gå i ét med en smuk, sort bordplade. Sort er kommet for at blive, og bringer rummets elementer sammen i en elegant enhed.

Find dit perfekte match til dit køkken

Den sorte farve er tilgængelig i alle BLANCOs SILGRANIT® køkkenvaske og udvalgte køkkenarmaturer i SILGRANIT®-look. Du kan se hele udvalget af køkkenvaske her og alle vores sorte køkkenarmaturer her. Køkkenvaske og armaturer i SILGRANIT® sort leveres fra juni 2020.

Få glæde af SILGRANIT®-materialets mange fordele

En køkkenvask er først og fremmest et arbejdsredskab, og derfor er det vigtigt at den kan holde til hverdagens slid og opgaver. BLANCOs originale SILGRANIT®-materiale er udviklet og gennemtestet gennem mere end 30 år og resultatet er et stenhårdt og gennemfarvet kompositmateriale, der er kendetegnet ved en smuk og glat overflade. 

Materialet er varmebestandigt og robust over for ridser og samtidig er utroligt nemt at vedligeholde.

Du kan læse meget mere om fordelene ved SILGRANIT® her