Plads til det hele i køkkenet

Vælg en rummelig BLANCO UNIT

Der skal være plads til alle former for hyggelige aktiviteter i køkkenet, og ikke mindst plads til madlavningen og de mange opgaver som foregår rundt om den daglige tilberedning af madvarer. Vasken er et centralt og naturligt midtpunkt i den proces, og når du først har prøvet en stor vaskekumme som NAYA XL 9 bliver den svær at undvære igen.

SKAB SELV UNIT LØSNINGEN

Et armatur med udtræksslange

Til de store vaskekummer er det en rigtig god idé at vælge et armatur med udtræksslange, så det er let at komme rundt i alle hjørner, når vasken skal gøres ren, når grøntsagerne skal skylles og når der skal fyldes vand i gryder m.v. LINUS-S armaturet er et klassisk valg, der passer til alle køkkenindretninger og findes i et utal af farver og materialer.

BLANCO XL-vaske

Til det store køkken, hvor der er masser af plads, har du mulighed for at vælge en stor og rummelig vask som fx NAYA XL 9. Vasken er den perfekte arbejdsstation, når hele familien skal have plads i køkkenet, og flere fx skal have mulighed for at arbejde ved vasken på samme tid, eller den helt store opvask hober sig op. Når man først har prøvet en XL-vaskekumme, er det svært at undvære den igen. 

Med store vaskummer er det desuden et must-have med et køkkenarmatur med udtræksslange. Det giver sig både masser af fleksibilitet, og så gør det rengøringen af den store køkkenvask nem, da du nemt kan skylle rundt i alle hjørner af vasken. 

BLANCO FLEXON II 90/4

De store køkkenvaske kræver et større vaskeskab. Oftest vil et 80 cm køkkenskab kunne rumme den store kumme, og selvom det kræver, at man prioriterer denne plads i køkkenet, får du masser af glæde af den ekstra rummelighed i vaskeskabet. Med et 80 cm skab er der nemlig rigeligt med plads til affaldssortering og opbevaring af rengøringsmidler, karklude, opvaskebørste og hvad der ellers er rart at have ved hånden.

Har du valgt en stor XL-vask som NAYA XL 9, der kræver 90 cm køkkenskab, har du mulighed for at indrette et super praktisk og rummeligt affaldssystem under vasken. BLANCO FLEXON II 90/4 monteres i skuffer under vasken, og vil helt sikkert ikke skuffe dig. Det store system rummer hele fire spande à 19 liter hver og passer derfor super godt i det aktive køkken, hvor der helt naturligt bliver produceret meget affald.

FIND DIT UNIT FAVORIT