Find den rigtige størrelse

Gå på opdagelse i de mange muligheder

Alle køkkener er unikke, og derfor er det vigtigt at kunne finde køkkenvask, armatur og affaldssystem der passer specifikt til netop din indretning, hvad enten der er behov for en kompakt planlægning, eller der skal indrettes et stort samtalekøkken.

BLANCOs brede og dybe program giver næsten uendelige muligheder for at skræddersy en løsning til netop din smag og dine pladsmuligheder. Det vigtigste, når du vælger en vask er, at få besluttet design, materiale og plads i skabet. Med BLANCOs vaskeserier bliver du aldrig begrænset af størrelsen på dit vaskeskab. Sortimentet spænder fra kompakte vaskemodeller, der passer til 45 cm køkkenskabe og helt op til de rummelige kummer til 90 cm skabe.

BLANCO NAYA-vasken er blevet udvidet med to modeller, der passer til 45 og 50 cm køkkenskabe. Det fuldender den funktionelle NAYA-serie til at omfatte alt fra de små størrelser til de helt store vaskekummer.

SKAB SELV UNIT LØSNINGEN

BLANCO NAYA 45 & 5

NAYA 45 eller NAYA 5 er et ideelt valg til et mindre køkken, hvor de kompakte vaske ikke vile optage for meget af bordpladen. NAYA-vaskene er særligt dybe og giver en rigtig god arbejdsplads trods det beskedne pladskrav. NAYA 45 kræver et 45 cm vaskeskab, mens NAYA 5 kræver 50 cm skab. 

Du kan også lave en ekstra lille afsætningsplads nede i vasken med et floating grid. Praktisk til at stille en gryde, når den skal fyldes med vand, til at lade opvasken dryppe af eller hvad du ellers har brug for at sætte fra dig i vasken. 

BLANCO NAYA XL 9

Til det store køkken, hvor der er masser af plads, har du mulighed for at vælge en stor og rummelig vask som NAYA XL 9. Vasken er den perfekte arbejdsstation, når hele familien skal have plads i køkkenet, og flere fx skal have mulighed for at arbejde ved vasken på samme tid, eller den helt store opvask hober sig op. Når man først har prøvet en XL-vaskekumme, er det svært at undvære den igen. 

Med store vaskummer er det desuden et must-have med et køkkenarmatur med udtræksslange. Det giver sig både masser af fleksibilitet, og så gør det rengøringen af den store køkkenvask nem, da du nemt kan skylle rundt i alle hjørner af vasken. 

BLANCO FLEXON II 90/4 & BOTTON II 30/2

Hvilket affaldssystem, du vælger, afhænger af to ting: Hvor mange fraktioner, du har brug for at sortere i, og selvfølgelig hvor meget plads du har i køkkenet. Har du affaldssystemet under vasken, følger størrelsen på systemet ofte med størrelsen på vasken.

Har du valgt en stor XL-vask som NAYA XL 9, der kræver 90 cm køkkenskab, har du mulighed for at indrette et super praktisk og rummeligt affaldssystem under vasken. BLANCO FLEXON II 90/4 monteres i skuffer under vasken, og vil helt sikkert ikke skuffe dig. Det store system rummer hele fire spande à 19 liter hver og passer derfor super godt i det aktive køkken, hvor der helt naturligt bliver produceret meget affald. 

Har du valgt en mindre vask - fx NAYA 45 eller NAYA 5 - har du nok brug for et mere kompakt system til skabet på 45 eller 50 cm. BLANCOs BOTTON II giver dig to spande på 15 liter hver, der nemt trækkes ud. Systemet kræver kun 30 cm skabsplads og kan placeret fleksibelt i skabet, så der er lidt ekstra opbevaringsplads ved siden af.

FIND DIT UNIT FAVORIT