Et gyldent statement

Skab en wauw-effekt i dit køkken med satin gold

Gyldne detaljer er et populært valg i køkkener, hvad enten det er i form af greb, køkkenarmatur eller andre dekorative elementer. BLANCOs nye metaloverflade satin gold giver dit køkken ægte wauw-faktor og tilfører et eksklusivt pift til vaskeområdet. Fuldend look‘et med en matchende sæbedispenser eller kurveventil i satin gold. Det skaber både et gennemført indtryk af køkkenet, og det giver dig en smart måde at holde styr på håndsæbe eller opvaskemiddel uden at skulle have overflødige sæbeflasker stående på bordpladen. 

SKAB SELV UNIT LØSNINGEN

Køkkenarmaturer i elegant satin gold

Funktionalitet er lige så vigtigt som design. BLANCO giver dig begge dele. I udvalget af de nye armaturer i satin gold, finder du med garanti en model, der både passer til din køkkenstil og behov for funktionalitet.

Vælg mellem forskellige armaturdesigns i den elegante metaloverflade satin gold. For et klassisk look er det populære LINUS-armatur et oplagt valg. Det findes både med eller uden den praktiske udtræksbruser. Til det eksklusive, gyldne look står LIVIA-S armaturet som en elegant og iøjnefaldende detalje over vasken, mens TRADON-armaturet er et perfekt match til den mere romantiske landkøkkenstil.

Et kontrastfuldt match

Lad de gyldne satin gold armaturer stå frem som et iøjnefaldende detalje i køkkenet ved at vælge en mørk vask, der står i elegant kontrast til den gyldne overflade. 

Her er BLANCOs køkkenvaske i Silgranit i farverne sort eller antracit et oplagt valg, og du får samtidig et vaskemateriale, der holder i mange år.

Glem ikke en praktisk affaldsløsning

Fuldend din gyldne UNIT med et praktisk affaldssystem fra BLANCO. Der er masser af muligheder at vælge imellem uanset hvor mange sorteringsfraktioner, du har brug for, eller om systemet skal monteres i et skab med hængslede låger, et skab med frontudtræk eller i en skuffe. 

Har du skuffer kan du vælge BLANCO FLEXON-systemet med mulighed for at vælge den helt kompakte model med kun en enkelt eller to sorteringsfraktioner. Alt efter behov og størrelsen på din skuffe kan du vælge varianter med helt op til fire store sorteringsfraktioner. 

Til skabe med frontudtræk passer BLANCOs SELECT-system, hvor du også her har er bredt udvalg af modeller fra to til fire sorteringsfraktioner. I nogle af de større SELECT-systemer findes også muligheder med den smarte Orga-skuffe, der giver dig ekstra opbevaringsplads til opvaskebørste, karklud - eller hvad du ellers har behov for at opbevare i vaskeskabet. 

FIND DIT UNIT FAVORIT

BLANCO LINUS
BLANCO LINUS-S
BLANCO TRADON
BLANCO LIVIA-S