Dyb, kraftfuld og tidløs

En stilfuld UNIT i sort

Trends kommer og går, men sort er en evig klassiker. Med de mange muligheder i sort fra BLANCO er det nemt at skabe et perfekt, dybsort look. Hvad enten du ønsker  kontrastfyldte detaljer i køkkenet eller går efter en elegant tone-i-tone løsning har BLANCOs sortiment af sorte vaske, armaturer og tilbehør et match til dit køkken. Vælg fx at bruge en sort køkkenvask i Silgranit® som køkkenets centrale og mest  øjnefaldende element eller lad den gå i ét med en smuk sort bordplade for at skabe en gennemført enhed.

SKAB SELV UNIT LØSNINGEN

Design og funktion i elegant forening

CATRIS-S Flexo giver dig en professionel oplevelse pakket ind i et elegant og stilfuldt design. Den fleksible, bløde slange giver optimal bevægelsesfrihed og holdes pænt på plads af en magnet når den ikke er i brug. Skift nemt mellem den kraftige vandstråle og det bløde, brusende vand.

CATRIS-S Flexos matsorte overflade er gennemgående ned til den mindste detalje. Match med en sort Silgranit-vask samt sæbedispenser og løft-op knap i sort mat for et perfekt tone-i-tone look.

Et helt sort look

En sort køkkenvask kan skabe dybde og kontrast i dit køkken, men ved at tilføje sorte detaljer i og omkring vasken, kan du tage det sorte look til næste niveau.

Med det sorte BLANCO InFino afløbssæt kan du give din køkkenvask en helt sort make-over med kurveventil og overløb i sort mat overflade. InFino adskiller sig også funktionelt fra de traditionelle afløbssystemer med sit unikke, kantløse design, der både klæder vasken og letter rengøringen betydeligt. For et fuldent sort look kan du matche den sorte Silgranit-vask 100 % med et BLANCO armatur i Silgranit-look eller vælge
et af de mange nye matsorte armaturer fx det sorte CATRIS-S Flexo. Gå helt ned i detaljen med den matsorte LATO sæbedispenser eller COMFORT løft-op knap.

Et sort og praktisk affaldssystem

Fuldend look'et i sort med et mørkt og gennemtænkt affaldssystem. BLANCOs spandesystemer findes i modeller til ethvert behov og er både rummelige, rengøringsvenlige og praktiske til opbevaring af meget andet end bare affald.

Fx er BLANCOs SELECT II system med sorte spande perfekt til at skabe orden i skabet og et gennemgående sort look i hele vaskezonen.

FIND DIT UNIT FAVORIT