Det budgetvenlige alternativ

Skab en god over overkommelig UNIT løsning

Uanset om du skal indrette et mindre køkken eller blot give dit gamle køkken nyt liv, kan du med fordel kigge efter en BLANCO UNIT. I det store produktsortiment kan du skræddersy en løsning til dit køkkenprojekt uden at skulle gå på kompromis med hverken kvalitet eller design, og du sikrer dig et resultat, der giver køkkenet et løft og som holder i mange år.

Vi giver dig eksempler på en budgetvenlig UNIT, der består af de alsidige MILA, MIDA og MILI armaturserier, den praktiske SOLIS-vask samt de fleksible affaldssystemer i BLANCOs BOTTON- og SINGOLO-serier.

SKAB SELV UNIT LØSNINGEN

BLANCO MIDA, MILI og MILA

Armaturerne MILA, MIDA og MILI er et perfekt match til enhver køkkenindretning. Armaturerne er moderne og stilfulde i designet, hvad enten du er til MIDA-seriens bløde former eller foretrækker MILI og MILAs mere kantede design. 

MIDA og MILI fås i krom, 6 Silgranit®-kombilook farver, og i den helt nye matsorte variant, mens MILA findes i krom eller sort mat.

MILA og MIDA kan desuden fås både med og uden den praktiske udtræksslange, som giver dig en del mere bevægelsesfrihed til arbejdet i køkkenet.

BLANCO SOLIS

SOLIS-vasken fra BLANCO er et oplagt valg, hvis du ønsker en praktisk og budgetvenlig stålvask, der ikke skuffer i designet. Det rustfri stål er generelt kendt for at være utroligt let at holde rent, men vaskekummens afrundede hjørner er netop den finish, der sikrer at snavs og skidt er let af fjerne - det kan nemlig ikke sætte sig fast i snævre kanter og hjørner.

SOLIS-vasken leveres med det smarte InFino afløb, der tilfører vasken et eksklusivt look. Vælg mellem et utal af kummestørrelser, med eller uden bagpanel og knap til styring af kurveventilen i vasken eller en model med en ekstra lille vaskekumme.

BLANCO BOTTON og SINGOLO

Det er en udfordring at få plads til alle de affaldsfraktioner, vi skal sortere i, særligt hvis du har et lille køkken og ikke har et ekstra depotrum til affaldssortering, eller hvis du opgraderer dit nuværende og ikke har mulighed for at tegne en hel løsning til affaldssortering ind i indretningen. 

BLANCOs kompakte affaldssystemer - BOTTON og SINGOLO-serierne - passer til montering i skabe med hængslede låger, og en perfekt og fleksibel løsning, især hvis pladsen er trang.

Har du brug for én rummelig sorteringsspand i et kompakt system, er SINGOLO XL helt optimal. Systemet kan monteres i venstre eller højre side af skabet, lukker automatisk op, når du åbner skabslågen og rummer masser af affalds med sin imponerende spandekapacitet på 20 liter.

BOTTON II er perfekt, hvis du har brug for flere sorteringsfraktioner. Her får du to spande på 15 liter hver, og du kan evt. sætte to systemer ind i køkkenskabet, hvis du har pladsen til det. 

FIND DIT UNIT FAVORIT