Arbejd smartere - udnyt pladsen

Lad BLANCO ETAGON være centrum i det funktionelle køkken

Enkeltkummevaske har længe været foretrukket i moderne køkkenindretning. De enkle vaske giver et smukt og strømlinet look i køkkenet, men efterlader ikke så mange muligheder til spændende funktionalitet. Det har BLANCO ændret med ETAGON-serien, der tænker funktion ned i vasken med en lille afsats halvt nede i kummen, der giver mange muligheder for øget funktionalitet. ETAGON-vasken leveres med et sæt praktiske skinner, der placeres på den lille afsats nede i kummen, og derved giver mange smarte anvendelsesmuligheder.

SKAB SELV UNIT LØSNINGEN

BLANCO ETAGON: Den optimale arbejdsstation

Det er altid praktisk at have en køkkenvask, der kan bruges som arbejdsplads – særligt hvis du har et mindre køkken, hvor pladsen på bordpladen er begrænset. Vasken er desuden det perfekte sted at gøre grøntsager klar, da det er her de alligevel skal skylles.

Skal vaskezonen optimeres yderligere kan skærebræt eller skylleskål tilkøbes og gøre ETAGON-vasken til den ultimative arbejdsstation. Brug skinnerne på afsatsen i vasken til at stille skål eller gryde, og skab et andet niveau ved at lægge et skærebræt oven på vasken. Så kan du nemt hakke og snitte grøntsager og skubbe dem direkte fra skærebrættet og ned i skålen eller gryden – nemt, hurtigt og helt uden at svine.

Optimal fleksibilitet

Glem ikke funktionen i køkkenarmaturet når du har valgt en multifunktionel vask som ETAGON. Et armatur med udtræksslange giver større fleksibilitet til at klare opgaverne i og omkring køkkenvasken og vil gøre din køkkenvask endnu mere funktionel at arbejde ved.

Se også efter et armatur med mulighed for at skifte mellem blidt, brusende vand og den hårdere vandstråle - på den måde kan du arbejde optimalt med vandet til de forskellige opgaver i køkkenet. Burg fx den blide brusefunktion når grønsagerne skal skylles og de hårde stråle til opvasken, når genstridige madrester skal spules af.

Mere end bare affaldssortering

Til et funktionelt vaskeområde hører naturligvis et gennemtænkt affaldssystem. BLANCOs spandesystemer findes i modeller til ethvert behov og er både rummelige, rengøringsvenlige og praktiske til opbevaring af meget andet end bare affald.

FIND DIT UNIT FAVORIT