Arbejd på flere niveauer

BLANCO ETAGON-vask er det perfekte valg i et mindre køkken, eller hvis I arbejder mange på samme tid i køkkenet. Køkkenvasken fungerer nemlig som en ideel ekstra arbejdsplads takket være de funktionelle skinner, der følger med når du køber vasken. 

Vasken kan mere end du tror

I Danmark er vi vilde med simple køkkenvaske med enkeltkumme og helt rene linjer. Selvom looket er flot, efterlader det ikke meget plads til funktion. Men med den nye ETAGON-vask fra BLANCO kan du nu få begge dele. 

Vasken har en afsats i midten, som gør at du kan arbejde på flere niveauer i vasken og derved udnytte pladsen bedst muligt. Til ETAGON medfølger to smarte funktionsskinner, du kan bruge på mange forskellige måder. For at få endnu mere ud af vasken kan du også få smart tilbehør, der giver dig endnu flere muligheder. 

Sådan kan du bruge vasken

Sæt gryder, vaser eller andre store og tunge ting fra dig, når de skal fyldes med vand. Har du en kogende vandhane er det super smart at kunne sætte fx tekanden fra dig, så du ikke brænder dig.

Når der skal piskes fløde, kan du sætte håndmixeren ned mellem afsætningsskinnerne. Her låser den sig selv fast og man skal ikke holde mixeren, samt alt sprøjt fra skålen bliver i vasken.

Optø kød eller andre frostvarer direkte over vasken. På den måde slipper du for, at kødsaften løber ud på bordet.

Efter opvasken kan du bruge skinnerne til at lade tingene stå og dryppe af og tørre. 

Stabl skinnerne i siden af køkkenvasken og opbevar karklud, opvaskebørste og opvaskesvamp.

Sæt panden, gryden eller bradepanden fra dig. Super nemt, når bradepanden skal sættes i blød eller du bare har brug for at få de store ting væk fra bordet. 

Rids og salt flæskesværen direkte på skinnerne. Det letter rengøring bagefter, hvor alt overskydende salt og væske ender i vasken i stedet for på køkkenbordet.

Placer et skærebræt på skinnerne, når brødet skal skæres. Så slipper du for at tørre krummer væk fra bordpladen bagefter.

Skal du anrette et fad med forretter eller pynte de nybagte cupcakes, så er det super smart at stille fadet ned på ETAGON-skinnerne i vasken. Det giver en rigtig god arbejdshøjde!

Tilbered råvarer. Brug et skærebræt (tilkøb) på øverste niveau og sæt gryden eller et fad på skinnerne eller brug en skylleskål (tilkøb) på midterniveauet.

Spar plads på køkkenbordet ved at bruge vasken til fx at holde styr på sigten med pastaen der skal køle af eller grøntsagerne i fadet. 

Når du ikke har brug for skinnerne i køkkenvasken, kan de også bruges som bordskånere på middagsbordet.

Sæt den store vandkande fra dig, når den skal fyldes op med vand. Så slipper du for at armene syrer helt til. 

Når planterne i hjemmet skal have sig et brusebad, kan skinnerne bruges til at lave vandet dryppe fra. Her er det de små airplants, der får deres ugentlige "bad". 

Når man står og ordner blomster eller buketter, er det dejligt forsigtigt at kunne lægge buketter fra sig på skinnerne. 

Når skærebrætterne skal olieres, kommer ETAGON-skinnerne til undsætning, så man slipper for olie ud over hele bordpladen. 

Folk bruger mange penge på ”flasketræer”, så sutteflaskerne kan tørre – her står de på skinnerne i vasken uden at fylde – uden at være i vejen.

Efter en lang dag på vandet, hvor fiskekrogene skal vaskes rene for saltvand, så er ETAGON's aflægningsstænger super smarte, da man undgår at få kroge i fingrene.

Find dit BLANCO ETAGON-match