Unikt look i matslået stål

Durinox er en materialeinnovation fra BLANCO. Køkkenvaskene i det eksklusive Durinox stål har en helt unik overflade, som tilføjer et strejf af ægte luksus i dit køkken. 

 

Materialet der skal ses og røres

Durinox er kendetegnet af sit mat-glamourøse udtryk og sin fløjlsagtige overflade, der giver dig lyst til at røre ved materialet. Stålet er utroligt modstandsdygtigt - faktisk er Durinox dobbelt så robust som almindeligt rustfrit stål. 

Derudover er rengøringen af Durinox stål let som en leg. Du skal kun bruge opvaskemiddel, en blød klud og vand til den daglige rengøring.

En helt ny produktionsteknologi

Den unikke, mat-strukturerede overflade, som karakteriserer BLANCO Durinox, fremstilles af en helt ny produktionsteknologi fra BLANCO.

Stålet får sin smukke struktur ved at små kugler skydes med høj fart mod materialet, som på den måde hærder overfladen og gør den speciel. 

Udvalg af vaske i Durinox

Sådan rengør du køkkenvaske i Durinox

Rustfrit stål er kendt for at være velegnet til køkkenbrug blandet andet grundet let rengøring. Opvaskemiddel, en blød klud og rent vand er tilstrækkeligt til den daglige rengøring.

Durinox' strukturerede overflade gør materialet dobbelt så modstandsdygtigt som almindeligt rustfrit stål over for ridser og mærker efter hverdagens slid. Eventuelle ridser vil grundet materialet struktur ikke kunne ses.