Find inspiration til dit bryggers

Det mest oversete rum i vores hjem er ofte bryggerset, og det er rigtig ærgerligt, når vi hver dag bruger så mange timer på et utal af forskellige arbejdsopgaver i dette rum. Måske det er på tide, at du fornyer dit bryggers, men hvad er det egentligt du har brug for i dit arbejdsrum?

Vasken som arbejdsplads

Hvad har du brug for? Overvej hvilke typer arbejdsopgaver, du foretager dig i bryggerset. Og vælg så din vask efter de behov, du nu har. Vasken er oftest en central arbejdsplads i både bryggers og køkken, så ved lige at overveje en ekstra gang, hvad du egentligt laver i bryggerset, kan du gøre det daglige arbejde meget lettere for dig selv. 

Arbejder du fx meget med planter eller hjemmedyrkede grøntsager fra baghaven, kan det være rart med en sidebakke på vasken, så du ikke har pottemuld og jord ud over hele bordpladen. 

Plads til vasketøjet

Store vaske gør arbejdet nemmere. Har du masser af vasketøj, hvor der både skal håndvaskes og lægges i blød, er det super rart med en stor vask med masser af plads til at arbejde i kummen i stedet for at skulle bruge en opvaskebalje. 

Er du kreativ med tendens til griseri?

Snavser du vasken til med brugte malerpensler eller andet griseri fra kreative hobbyer, så sørg for at vælge en vask der er nem at gøre ren. Stålvaske er generelt super nemme at holde rene og derfor et perfekt valg til dit bryggers.

En vask med afrundede hjørner er særligt ideel, de den er hurtig at gøre ren igen. Her er BLANCOs nye SOLIS-vask et oplagt bud.

Vælg et praktisk armatur

Brusefunktion eller udtræk? Når du arbejder meget ved vasken, giver det sig selv, at du også arbejder meget med vand. Et smart armatur, der kan lidt mere end normalt er uundværligt til de daglige gøremål.

Et højt armatur med bevægelig bruseslange er perfekt til opgaver med store genstande som at fylde vaser eller opvask af store køkkenmaskiner, mens et armatur med udtræksslange lader dig komme hele vejen rundt i vasken. Og med et armatur med brusefunktion, kan du selv skifte mellem brus og hård stråle.

Tænk over atmosfæren

Bryggerset er selvfølgelig først og fremmest dit praktiske arbejdsrum, men det bør også være et smukt og rart rum at være i - du skal jo trods alt bruge mange timer herude.

En super nem måde at give lidt liv og hygge til rummet, er ved at pynte med lidt nips. Det kan være lidt grønne planter, som giver et godt indeklima eller nogle flotte kurve eller opbevaringskasser, så det samtidig har en praktisk funktion.