Affaldssystemer

Design møder effektivitet – Fuldend dit køkken med et praktisk affaldssystem 

Intelligente affalds- og organiseringssystemer til køkkenskabet er det perfekte supplement til dit vaskecenter

Systemerne hjælper med at optimere de daglige opgaver ved at gøre det nemt at rydde arbejdspladsen ved køkkenbordet og sortere dit affald på få sekunder. Alle modeller er designet til praktiske opgaver i det moderne køkken og optimeret i forhold til ergonomien og tilbyder dermed mange muligheder.

Uanset om det skal være til udtrækslåge eller hængslet låge, om systemet skal betjenes manuelt eller automatisk, og om der skal være en eller flere affaldsspande, så sikrer smarte affaldssystemer altid det højeste niveau af komfort. Det funktionelle og gennemtænkte design udnytter pladsen under køkkenvasken optimalt.

Moderne affalds- og organiseringssystemer er designet ned til mindste detalje og fås til alle køkkenskabe i standardstørrelse.

De er både lette at installere og nemme at bruge. andersen & nielsen as tilbyder et stort sortiment af løsninger til affaldshåndtering, så du kan få netop den løsning, der passer til dine behov og din kommunes krav.

Læs mere Skjul

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Arbejdet ved køkkenvasken genererer ofte en masse affald, der ophober sig, lugter og tager plads. Derfor har BLANCO specialiseret sig i at udvikle funktionelle skraldespande, der sikrer optimal udnyttelse af pladsen under køkkenvasken, og som gør det let for dig at komme af med dit affald. Du bestemmer selv, hvor mange affaldsspande der skal være, og om de skal følge med ud, når lågen åbnes.

Er du interesseret i et mere fleksibelt affaldssorterings system, samarbejder vi med det lille iværksættervirksomhed FlexoWaste, der har specialiseret sig i ultra fleksible systemer, der kan bruges i skuffer, under vasken, på en hylde eller hænges på en knage - ser mere her

;