BLANCO STEELART Durinox®

 

 

Den nye overflade i rustfrit stål

  • Et helt unikt designudtryk Den mat-strukturerede overflade giver et udtryk, du aldrig har set før. En helt ny standard for materialer til køkkenvasken!
  • Utroligt modstandsdygtigt Faktisk er Durinox® materialet dobbelt så robust som almindeligt rustfrit stål!
  • Rengøringsvenligt materiale Det absolut nemmeste materiale i rustfrit stål at rengøre. Alt du skal bruge er vand og en klud!

Udvalg af BLANCOs ZEROX serie i Durinox®

Klik her og se vores fulde sortiment

En helt ny produktionsteknologi

  • En materialestruktur som aldrig set før Den unikke, mat-strukturerede overflade, som karakteriserer BLANCO STEELART Durinox®, fremstilles af en helt ny produktionsteknologi fra BLANCO.
  • Sådan får Durinox® sin smukke struktur Små kugler skydes med høj fart mod materialet, som på den måde hærdet overfladen og gør den helt speciel. 

Den nye overflade i rustfrit stål

BLANCO Durinox® er en lille revolution inden for udviklingen af køkkenvaske i rustfrit stål med sin helt unikke materialestruktur, der lever op til STEELARTs høje krav til innovation, teknologi og nytænkende design. Durinox® har kant og en udformning, som aldrig er set før, og som især matcher designkøkkener med et moderne, industrielt look.

Materialet fremstilles ved hjælp af en helt ny produktionsteknologi, der giver vasken en mat-struktureret overflade, der ikke bare har et unikt udtryk, men er dobbelt så modstandsdygtigt over for ridser og hverdagens slid sammenlignet med almindelige overflader i rustfrit stål! Durinox® er oven i købet det mest rengøringsvenlige materiale inden for rustfrit stål, der ikke kræver andet end lidt vand og en mikrofiberklud. 


 

Den nye overflade i rustfrit stål

Et helt unikt designudtryk

Den mat-strukturerede overflade giver et udtryk, du aldrig har set før.
En helt ny standard for materialer til køkkenvasken!

Utroligt modstandsdygtigt

Faktisk er Durinox® materialet dobbelt så robust som almindeligt rustfrit stål!

Det mest rengøringsvenlige materiale

Du finder ikke et materiale i rustfrit stål, der er lettere at rengøre.
Alt du skal bruge er vand og en klud!