Læs mere om tilbehør her og besøg vores webshop anKøkkenShop.dk. I shoppen finder du desuden reservedele og plejeprodukter til både vaske og armaturer. Finder du ikke hvad du søger, så skriv til os på info@an.dk.

Tilbehør

Skab en funktionel arbejdsplads med det rigtige tilbehør!

Uanset om du skal hælde vand fra pasta, skylle salat, optø frostvarer eller afdryppe grøntsager, så er effektivt tilbehør som f.eks. en skylleskål med til at give en optimeret udnyttelse af køkkenvasken. Suppleret med skærebræt, der enten hviler på vasken eller lægges i forlængelse af vasken, dannes der en ideel arbejdszone, hvor alt der er vådt, der krummer eller siver holdes indenfor vaskens område. Detaljer som f.eks. det praktiske InFino®-afløb og afløbsbetjeninger, der betyder at man ikke skal have hænderne ned i beskidt opvaskevand - eller sæbedispensere, der overflødiggør grimme sulfoflasker, giver alt sammen lidt mere komfort i det daglige arbejde i køkkenet. 

Læs mere Skjul

{{hydratedCategory.name}}

Læs mere Skjul


{{fieldCaptions[filterField.key.toLowerCase()]}}: {{value}}
{{copyText}}
{{filterJsonString}}

Tilbehør til området omkring vasken bidrager til en lettere madlavning, opvask og rengøring ved at forvandle køkkenet til en funktionel arbejdsplads, hvor du har alt, hvad du skal bruge lige ved hånden. En skylleskål er et godt sted at starte, hvis du ønsker at opgradere med tilbehør til køkkenet. De flest madvarer skal vaskes og skylles inden de kan anvendes, her er skylleskålen en handy hjælper. Et tilpasset skærebræt er endnu en tilbehørsdel, der gør arbejdet ved vasken sjovere og lettere.

;