Benyt dig af vores selvbetjening

Køb tilbehør og reservedele

Leder du efter en skylleskål eller et skærebræt, der passer til din nye køkkenvask, så klik ind på ankøkkenshop.dk og se det store udvalg og køb direkte i vores nye shop. I  shoppen finder du dels alt det praktiske tilbehør, der tilbydes til BLANCOs sortiment, samt alle reservedele og rengøringsmidler til både vaske, armaturer og diverse affaldssystemer.

Finder du ikke, hvad du leder efter, så skriv os en mail på info@an.dk, og vi hjælper dig!

Anmeld en servicesag

Har du problemer med dit produkt? Spar dig selv for tid og udfyld hurtigt og nemt vores serviceformular, så håndterer vores kundeservice din anmeldelse så hurtigt som muligt. 

Vi anbefaler, at du først tager et kig i vores FAQ, da mange af de problemer, vi får ind, ofte bare kræver en simpel udskiftning af en reservedel eller en kærlig hånd, som du selv kan klare.

Book en tid i vores showroom

I vores showroom på Meterbuen 2-4 i Skovlunde finder du et stort udvalg af vores køkkenvaske, armaturer og affaldssystemer. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 9.00 til 15.30, hvor du selv har mulighed for at gå rundt.

Har du brug for rådgivning, beder vi dig booke en tid ved at sende en mail til info@blanco.dk.

Download kataloger

Har du brug for nogle kataloger til at have liggende i butikken? Eller kunne du bare godt tænke dig at blive inspireret? Så kan du altid bestille kataloger hos os ved at sende en mail til info@blanco.dk.

Du kan også se og downloade vores kataloger lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du lyst til at modtage de seneste nyheder fra anKøkken? Så skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev! Vi har masser af tips & tricks, produktnyheder og spændende events. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

anOnline forhandler log-in

Med anOnline får du som forhandler hurtigt adgang til de nettopriser, som vi har aftalt med dig eller kæden, og du kan altid se den aktuelle lagerbeholdning. Du kan desuden spore dine ordrer med Track'n'Trace direkte via dit ordrenummer. 

Log på systemet her