Pas godt på din køkkenvask

Selvom den daglige rengøring nemt kan klares med en blød, fugtig klud eller rengøringsmidler egnet til materialet, kan man godt ønske en ekstra dybdegående rengøring af køkkenvasken fra tid til anden. BLANCO har udviklet en række specialmidler, der er særligt velegnede til de enkelte vaskematerialer.

BLANCO POLISH

Polercremen er udviklet til grundrengøring og pleje af overflader i rustfrit stål og hjælper med at fjerne små ridser, fremmed rust og pletter. Vasken fremstår bagefter ren og blank - og vandet perler af. 

Læs mere her

Stål-fix

Plejemiddel til vedligeholdelse af køkkenvaske i rustfrit stål. Stål-fix affedter og afkalker samt lægger en vandafvisende hinde på stålvasken. 

Læs mere her

BLANCO CeraCare

Et biologisk rengøringsmiddel, der rengør og polerer BLANCO køkkenvaske i keramisk porcelæn. Den medfølgende svamp gøres våd og dyppes i CeraCare, der derefter påføres vasken. Efterfølgende skylles og tørres vasken grundigt efter.

Læs mere her

BLANCO PuraPlus™

Plejemiddel til opretholdelse af PuraPlus™ overfladen på vaske i keramisk porcelænPlejesættet består af en "Starter" til rensning af overfalden for metalridser fra f.eks. gryser, bestik og lignende samt "Liquid" til at genoprette PuraPlus™ overfladen. 

Læs mere her

BLANCO ACTIV

Anvendes til grundrengøring og afkalkning af køkkenvaske i SILGRANIT® PuraDur®. Pulveret opløses i lunkent vand og skal stå i vasken et par timer eller natten over, før den skylles ren og tørres efter. 

Læs mere her

 

Køb plejemidler på

anKøkkenShop.dk

Følg os på de sociale medier...