Din materialeguide - valget er dit

Valg af materiale til din køkkenvask handler ikke kun om at finde det rigtige design - det handler også om at vælge et materiale med egenskaber, der passer til dine krav til, hvad en køkkenvaske skal kunne. 

Uanset om din nye køkkenvask skal være i rustfrit stål, keramisk porcelæn eller SILGRANIT® PuraDur®, sikrer BLANCOs mange års forskning og udvikling af materialer, at vasken altid er let at rengøre og vedligeholde, og at farverne er afstemt efter tidens mode. Det op til dig, at vælge det materiale og den farve, som passer helt perfekt til dit personlige køkken.

Du kan læse mere om farver her

BLANCO STEELART

Det eksklusive STEELART-koncept er BLANCOs flagskib, når det kommer til køkkenvaske i rustfrit stål, og fremstår som en klasse for sig. Årtiers produktionserfaring og omhyggelig finpudsning af produkternes finish kan tydeligt ses i detaljerne i det rustfri stål, der gør vaskene til små kunstværker. 

STEELART er til dig, der værdsætter udsøgt design af højeste kvalitet til et helt unikt køkkenunivers.

Nyhed fra STEELART: Den eksklusive CRONOS

BLANCO CRONOS XL 8 er vores nyeste gren på STEELART-stammen. Vaskens ekstraordinære design henter inspiration fra den amerikanske trend, hvor vaskekummen bryder med bordplade og køkkenfronter. CRONOS har en ekstra stor, integreret CLARON XL enkeltkumme, og den markante front tilfører noget helt nyt til køkkenet, hvor al opmærksomhed fokuserer på køkkenvasken. 

CRONOS fås på som IF-version til ilægning eller planlægning og som U-version til underbygning

STEELART ER...

  • Eksklusivitet Lavet af rustfrit stål og med passioneret håndværk
  • Perfektion Stilrent design - rene linjer
  • Innovation Ikke kun et smukt ydre
  • Systemdesign Perfekt for sig selv - perfekt i samspil

BLANCO STEELART Durinox®: Den nye overflade i rustfrit stål

BLANCO Durinox® er en lille revolution inden for udviklingen af køkkenvaske i rustfrit stål med sin helt unikke materialestruktur, der lever op til STEELARTs høje krav til innovation, teknologi og nytænkende design. Durinox® har kant og en udformning, som aldrig er set før, og som især matcher designkøkkener med et moderne, industrielt look.

Materialet fremstilles ved hjælp af en helt ny produktionsteknologi, der giver vasken en mat-struktureret overflade, der ikke bare har et unikt udtryk, men er dobbelt så modstandsdygtigt over for ridser og hverdagens slid sammenlignet med almindelige overflader i rustfrit stål! Durinox® er oven i købet det mest rengøringsvenlige materiale inden for rustfrit stål, der ikke kræver andet end lidt vand og en mikrofiberklud. 

Durinox® - Unikt look i matslået stål

  • Materialet der skal ses og røres Durinox® er kendetegnet af sit mat-glamourøse udtryk og sin fløjlsagtige overflade, der giver dig lyst til at røre ved materialet.
  • Utroligt modstandsdygtigt Faktisk er Durinox® materialet dobbelt så robust som almindeligt rustfrit stål.
  • Rengøringsvenligt materiale Rengøring af rustfrit stål er utroligt nemt. Brug Sulfo, en blød klud og vand til den daglige rengøring.

Helt ny produktionsteknologi

Den unikke, mat-strukturerede overflade, som karakteriserer BLANCO STEELART Durinox®, fremstilles af en helt ny produktionsteknologi fra BLANCO. Små kugler skydes med høj fart mod materialet, som på den måde hærdet overfladen og gør den helt speciel. 

Download brochure om Durinox® her

Se udvalget af vores køkkenvaske i materialet Durinox®

Rustfrit stål

Rustfrit stål er igennem generationer blevet betragtet som et enestående materiale til køkkenet, ideelt til elegant design og både hygiejnisk og rengøringsvenligt. Den neutrale farve gør, at du kan matche vasken til enhver stil. BLANCOs køkkenvaske er produceret i 18/10 kvalitetsstål - din sikkerhed for et eksklusivt produkt med lang levetid!

6 gode grunde til at vælge rustfrit stål

BLANCO ETAGON køkkenvask i rustfrit stål med InFino® afløbssystem

Rustfrit

Rustfrit stål ruster generelt ikke. Dannes der pletter af rust - såkaldt flyverust - er det pga. kontakt med en genstand af lavkvalitetsmetal. Dette kan nemt fjernes, f.eks. med BLANCO Polish - læs mere her!

BLANCO ETAGON 500-IF i rustfrit stål

Førsteklasses kvalitet

BLANCO bruger udelukkende førsteklasses kvalitetsstål, der opfylder de høje krav til både materialespecifikation og kvalitetskontrol. 

Opvask af bradepande i BLANCO ETAGON 500-IF/A køkkenvask i rustfrit stål

Robust og resistent

BLANCOs rustfrie stål er utroligt modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger som f.eks. almindelige rengøringsmidler og syre. Materialets robusthed sikrer yderligere vasken en lang levetid. 

Gule peberfrugter på BLANCO køkkenvask i rustfrit stål

Hygiejnisk og fødevaregodkendt

Materialets overflade er glat og uden porer og dermed meget hygiejnisk. Af den grund bruges rustfrit stål ofte i fødevareindustrien, hvor der er særligt høje krav til hygiejne og fødevaresikkerhed. 

BLANCO køkkenvaske i rustfrit stål tåler varme gryder og pander på op til 300°C

Tåler varme og lys

Rustfrit stål tåler varme op til 300°C og beholder sin glans - også under konstant sollys. 

Opvaskebørste til rengøring af BLANCO køkkenvask i rustfrit stål

Nem at rengøre

BLANCO køkkenvaske i rustfrit stål krævet et minimum af vedligeholdelse og pleje. Gør rent med gængse rengøringsmidler og vasken ser eksklusiv og glansfuld ud - selv efter mange år. Se her hvordan du rengør din køkkenvask i rustfrit stål. 

SILGRANIT® PuraDur®

SILGRANIT® PuraDur® er et patenteret materiale fra BLANCO som er helt unikt. Granitmaterialet er ikke bare  smukt og behageligt at røre ved, men lever samtidig op til de krav og normer, der er for hygiejne og rengøringsvenlighed i køkkenet. SILGRANIT® er til dig, der ønsker flere farve- og kombinationsmuligheder til et helt personligt køkkenlook. SILGRANIT®-materialet har nemlig det største farveudvalg og findes i hele 10 forskellige farver.

Du kan læse mere om farver her

6 gode grunde til at vælge SILGRANIT®

Hygiejnisk og fødevaregodkendt

SILGRANIT® PuraDur®s overflade virker som effektiv beskyttelse mod snavs og bakterier. Fødevarer kan lægges direkte på vasken. Materialet optager eller afgiver hverken lugt eller farve.  

BLANCO ADON XL 6 S i SILGRANIT® i farven antracit

Robust og modstandsdygtig

Modstandsdygtig over for hverdagens slid. Du kan f.eks. skære grøntsager direkte på overfladen uden at ødelægge den. Vi anbefaler dog, at du bruger et skærebræt, da materialet kan være hårdt mod knivene. 

BLANCO køkkenvask i SILGRANIT® PuraDur®

Holder farven

Selv under direkte sollys falmer materialets farve ikke. 

Tåler varme op til 280°C 

SILGRANIT® PuraDur® tåler kortvarigt varme op til 280°C. Det betyder, at du kan sætte varme gryder og pander fra dig direkte på køkkenvasken. Vær dog opmærksom på, at friturestegning kan overstige de 280°C.

Materialet SILGRANIT® PuraDur® er behageligt at røre ved

Behagelig overflade

Den finporede, lukkede SILGRANIT® PuraDur® granitoverflade føles meget blød og behagelig at røre ved. 

Rengøring af BLANCI SILGRANIT® PuraDur® køkkenvask

Rengøringsvenlig

Vaskens glatte overflade sikrer at fedt- og kalkpletter og stregmærker fra gryder og lign. nemt kan fjernes med den grove side af en skuresvamp, sulfo og vand. 

Læs her hvordan du rengør din vask i SILGRANIT®

Keramisk porcelæn

Keramisk porcelæn er nok mest kendt som materiale til badeværelsessanitet. Men materialet med den tidløse elegance og flotte finish klæder også dit køkken, hvor både de blanke og de matte farver kan danne et perfekt match til såvel det moderne som det mere romantiske look. Der findes i alt 4 smukke farvevarianter, der er med til at skabe et helt unikt udtryk i køkkenet. Keramisk porcelæn er desuden et kvalitetsmateriale, der sikrer, at vasken uden problemer klarer hverdagen i køkkenet. 

6 gode grunde til at vælge keramisk porcelæn

BLANCO ZENAR XL 6S i keramisk porcelæn i farven magnolia

PuraPlus®

Porcelænsmaterialet er behandlet med PuraPlus®, der gør overfladen utroligt glat, så snavs og kalk har svært ved at sætte sig fast. Det gør vasken både smudsafvisende og rengøringsvenlig.

BLANCO ZENAR XL 6S i keramisk porcelæn i farven magnolia

Robust og ridsefast

BLANCOs keramiske porcelæn er et stærkt og kompakt naturmateriale med en hård, kraftig overflade, hvor der ikke efterlades mærker eller ridser efter brug. OBS! Undtagen ved brug af keramiske knive!

BLANCO ZENAR XL 6S i keramisk porcelæn er 100% fødevaregodkendt

Hygiejnisk og fødevaregodkendt

Overfladen er hygiejnisk og velegnet til fødevarebrug hvilket er bekræftet i tests fra uafhængige institutter (SEGA Instituttet). Overfladen afgiver eller modtager hverken smag eller lugt. 

BLANCO ZENAR XL 6S i keramisk porcelæn tåler både kulde og varme

Varme- og kuldefast

Materialet er brændt ved en temperatur på over 1200°C. Derfor kan varme gryder og pander på op til 280°C trygt placeres i eller oven på køkkenvasken. 

Keramisk porcelæn holder farven

Holder farven

Farven ændrer sig ikke - heller ikke ved direkte sollys. Materialet beholder sin oprindelige skønhed i mange år. 

BLANCO ZENAR XL 6S i keramisk porcelæn rengøres med en mircofiberklud

Ekstremt rengøringsvenlig

Den meget glatte overflade gør keramisk porcelæn let at vedligeholde og rengøre. 

Læs hvordan du rengør din vask i keramisk porcelæn