Sæt kulør på dit køkken med et farverigt armatur

Et køkkenarmatur med knald på farven eller et klassisk i rustfrit stål? Uanset hvad du er til, er køkkenarmaturet med til at skabe det visuelle look i dit køkken - og du har mange muligheder for at sætte et personligt præg på indretningen omkring køkkenvasken med farver og materialer. 

Skab et visuelt samspil mellem vask og armatur

Med et armatur fra BLANCO får du, udover et kvalitetsarmatur, mulighed for at kombinere flotte farver med solide materialer på kryds og tværs. Du kan f.eks. farve- og/eller materialekoordinere dit køkkenarmatur med en SILGRANIT® PuraDur®- eller porcelænsvask. Det svenske brand Nivito producerer farverige armaturer i bl.a. gyldent messing - ideelt til dig der gerne vil give dit køkken et farveløft. 

Det perfekte samspil mellem køkkenvask og armatur er ikke kun et spørgsmål om design eller materiale. Funktionerne omkring armaturet er også en afgørende faktor for at opnå den optimale løsning, som gør arbejdsgangen i køkkenet endnu sjovere. Har du f.eks. brug et armatur med udtræksslange? Eller vil du måske sætte prikken over i'et med tilbehør til dit armatur?

Herunder kan du danne dig et overblik over de forskellige farve- og materialemuligheder, og du kan se det fulde udvalg lige her.

Klassikeren: Det rustfri stål

Du går aldrig galt i byen med en klassiker - og det gælder også for et køkkenarmatur i rustfrit stål. Stålet er utroligt tidløst og kan sammensættes med hvilket som helst materiale. Men stål er ikke bare stål. De fleste armaturer fås både i børstet og blankt stål, men du kan også få bl.a. krom, alu-look og glanspoleret rustfrit stål på nogle armaturer.

Se vores armaturer i rustfrit stål her

Tidens trend: Kobber og messing i fokus

Der er ingen tvivl om, at gyldne detaljer i køkkenet hitter, hvad enten det er greb i messing eller en kobberfarvet pyntegenstand. Men hvorfor ikke bruge dit køkkenarmatur som en stilfuld detalje i køkkenet? Det svenske brand, Nivito, laver de smukkeste gyldne køkkenarmaturer i kobber- og messingfarver, der giver dit hjem personlighed og varme.

Se udvalget af armaturer i kobber og messing her

Tidløst, mat og elegant

Vil du sætte lidt kulør på dit køkken, men stadig gerne holde en neutral og tidløs tone i rummet, så kan et armatur i mat hvid eller mat sort fra Nivito være det perfekte match til dig. Skab en blød kontrast eller lad armaturet blende ind i køkkenets indretning. Du kan også få matchende sæbedispenser i de matte farver til at fuldende looket. 

Se de matte armaturer fra Nivito her

Skab harmoni med SILGRANIT®-look

Køkkenarmaturer i SILGRANIT®-look passer perfekt til BLANCOs SILGRANIT® PuraDur®-vaske. Vælg mellem armaturer helt i SILGRANIT®-look eller i en version, hvor SILGRANIT®-farven er kombineret med krom eller stål-look. 

Se hele vores udvalg af køkkenarmaturer i SILGRANIT®-look her

Armaturer i SILGRANIT®-look findes i følgende farver:

Yndigt porcelæn i mange farver

Køkkenarmaturer i porcelæns-look er nøje afstemt efter køkkenvaskene i keramisk porcelæn fra BLANCO. For eksempel er farven krystalhvid er ikke kun helt hvid men også blank. Det giver ekstra mulighed for at lave spændende kombinationer.

Se hele vores udvalg af køkkenarmaturer i keramisk porcelæn her

Armaturer i keramisk porcelæn findes i følgende farver:

Leg med farver og materialer med BLANCO Mix'n'Match

Er du i tvivl om, hvilken farve armatur der vil passe til din køkkenvask og bordplade? Prøv BLANCOs lille interaktive program, Mix'n'Match, der gør det muligt at kombinere armaturer i forskellige farver og materialer med vaske i rustfrit stål og SILGRANIT® samt bordplader i forskellige materialer. Leg dig frem til den rigtige kombination, der passer til dit køkken. 

Prøv Mix'n'Match-værktøjet her