Uanset om vasken skal være i rustfrit stål, SILGRANIT® eller keramisk porcelæn, har BLANCOs mangeårige forskning og udvikling af materialer betydet, at en køkkenvask fra BLANCO altid er i høj kvalitet, og at farverne er afstemt efter tidens farve- og materialetendenser. Mulighederne er mange og kombinationerne er endnu flere - så med BLANCOs brede palette af flotte farver er det altid muligt at skabe det unikke look og den præcise stemning, du ønsker i dit køkken.

Start med vask og bordplade og slut med armaturet, der kan matche vasken, grebene, kogepladen eller helt andre elementer i køkkenet. Med et BLANCO armatur i SILGRANIT®-look farve, får du altid et armatur, der matcher vaskens farve 100%. Er du ude efter armaturer i gyldne metalfarver er messing- og kobberarmaturerne fra Nivito værd at holde øje med. De spændende armaturer leveres i såvel mat som blank overflade og kan selvfølgelig også fås i klassisk blankt eller børstet rustfrit stål. 

 

Leg med farver og find den helt rigtige kombination til dit køkken med Mix'n'Match

CombiColours: Dit farveværktøj til at matche køkkenvask og bordplade

BLANCO har udviklet et lille interaktivt program, der gør det muligt at kombinere forskellige SILGRANIT® farver med forskellige armaturer, bordpladefarver og vægfarver. Leg dig frem til den rigtige kombination, der passer til dit nye køkken. 

Du finder Mix'n'match-værktøjet her

Find det rigtige farvematch mellem din køkkenvask og bordplade. Du kombinerer selv BLANCOs 10 SILGRANIT® farver eller 4 farver i keramisk porcelæn med forskellige aktuelle bordpladematerialer. Sammenlign op til tre kombinationer og vælg din personlige favorit! 

Du finder CombiColours-værktøjet her

BLANCO SILGRANIT® PuraDur® farvekort

BLANCOs sortiment består af 10 forskellige SILGRANIT® PuraDur® farver. 5 farver er kølige sort/hvid toner og 5 farver er varmere jordfarver - alle nøje afstemt med tidens farvetoner.

Special-edition: Beton-style

Beton som materiale er en mega-trend i Norden, som ses overalt i køkkenindretningen. BLANCO har derfor lanceret en special-edition beton-style i SILGRANIT® som kan fås til udvalgte modeller i serierne ETAGON, PLEON, ADON og METRA

Se udvalget af vaske i SILGRANIT® beton-style her

BLANCO keramisk porcelæns farvekort

BLANCOs sortiment består af 4 forskellige farver i keramisk porcelæn. Fra den dybe sort til den rene hvide. Sort og Koksgrå har begge en silkemat overflade, mens Magnolia og Krystalhvid er blanke i overfladen.

Den reneste hvide: Krystalhvid

Leder du efter en vask der skal være rigtig hvid? Så er en krystalhvid keramisk porcelænsvask et godt bud. Overfladen er skinnende blank, hvilket får materialet til at fremstå ekstra rent og hvidt.

Se udvalget her 

Nivito armaturer i mange flotte farver og overflader

Uanset om du leder efter et klassisk armatur i rustfrit stål eller et cool armatur i matsort eller måske et kobberarmatur, så tilbyder Nivito en bred palette af farver på deres nutidige armatur-serier. Sort og hvid er malede overflader, hvor messing og kobber er rustfrit stål der er PVD-hærdet med de gyldne overflader. 

 

Læs mere om Nivito her

Se alle Nivitos armaturer i kobber her