Rengøring og vedligeholdelse af køkkenvaske

Pleje og vedligeholdelse af Rustfrit stål

Rustfrit stål

Køkkenvaske i rustfrit stål kræver et minimum af vedligeholdelse og pleje, men en simpel rengøring holder vasken glansfuld - selv efter mange år.

Læs mere her

Rengøring af Nivito vask i PVD behandlet rustfrit stål

Overfladebehandlet stål

Stål, der er overfladebehandlet for at få en farvet overflade som fx messing, kobber eller mat sort, skal rengøres på en lidt anden måde en almindeligt rustfrit stål.

Læs mere her

Rengøring af vaske i Silgranit

Silgranit

Pletter, stregmærker og kalk kan godt opstå på det fine materiale fra BLANCO, men du kan nemt fjerne dem igen ved den daglige rengøring.

Læs mere her

Rengøring af vaske i keramisk porcelæn fra BLANCO

Keramisk porcelæn

Den meget glatte overflade gør keramisk porcelæn utroligt let at vedligeholde og rengøre, så vaskens glansfulde udseende ikke falmer.

Læs mere her

Plejemidler til rengøring af BLANCO & Skanitek vaske

 

Selvom den daglige rengøring kan klares med en klud, kan man godt ønske en grundig rens af køkkenvasken. BLANCO tilbyder specielle rengørings- og plejemidler til de forskellige vaskekategorier. Disse plejemidler beskrives under de enkelte materialer eller du kan se en oversigt her...

 

Se oversigt her

Rengøring og vedligeholdelse af køkkenarmaturer

Vejledning til rengøring og vedligeholdelse af BLANCO Armaturer

Rengøring af køkkenarmaturer

Selvom køkkenarmaturer fås i mange forskellige former og materialer, er der ikke særlig stor forskel på, hvordan du bedst rengør og vedligeholder det.

Læs mere her

Udskiftning af keramisk pakning i et BLANCO armatur der drypper

Udskiftning af keramisk kartusch

Med tiden vil du måske opleve, at vandhanen begynder at dryppe. Det kan skyldes, at kartouchen skal udskiftes. Du kan nemt selv udskifte din kartousche. Se vores videoguide hvordan. 

Læs mere her

Udskiftning af udtræksslange på et BLANCO Armatur

Udskiftning af udtræksslange

Udtræksslanger vil over tid skulle udskiftes som følge af slid og brug. Dette kan du nemt og hurtigt gøre selv. Bare følg vores lille vejledning. 

Læs mere her

Udskiftning af brusehoved på et BLANCO armatur

Udskiftning af brusehoved

Hvis brusehovedet på dit køkkenarmatur trænger til at blive udskiftet, kan du let klare dette selv. Vi hjælper dig med få enkle trin. 

Læs mere her

Rengøring og vedligeholdelse af køkkenkværne

Sådan rengør du din køkkenkværn med icecubes

Rengøring af køkkenkværnen

Hvis der sidder slam og gammelt affald i køkkenkværnen kan en blanding af isterninger og sulfo nemt rengøre riveelementerne.

Se her hvordan

Få fastklemte genstande ud af din køkkenkværn

Fastsiddende genstande

Uanset hvor godt du passer på din køkkenkværn, kan der af og til sætte dig genstande fast i kværnen. Der findes forskellige metoder til at fjerne disse.

Læs mere her

Brug citron hvis din køkkenkværn har dårlig ånde

Giv kværnen frisk duft med citron

Vand og citron er en nem og billig måde at fjerne grim lugt fra gammelt madffald i køkkenkværnen. Og så tager det ikke engang et minut!

Se her hvordan