Book tid i vores showroom

Kom forbi og prøv produkter af

Passer bradepanden ned i vasken? Hvor langt rækker et armaturs udtræksslange? Hvordan fungerer en køkkenkværn? Og hvordan ser en kaffe-farvet vask ud? Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som opstår, når man er i gang med at beslutte sig for et nyt køkken. Derfor kan det være en god idé at tage forbi vores showroom for selv at finde svarene hurtigt og nemt eller for at lade dig rådgive af en af vores kyndige medarbejdere.

Book tid til besøg i showroom her

Indtast den dato, du ønsker at besøge vores showroom. Husk at vi har lukket lørdag og søndag.
Vi opbevarer kun dine indtastede data for at kunne tage imod dit besøg i vores showroom.

Åbningstider og adresse

Meterbuen 2-4
2740 Skovlunde

Man-tor: 8:00 - 16:00
Fre: 8:00 - 15:30
Lør-søn: Lukket

Husk at booke en tid!

Du er velkommen til at kigge forbi og gå en tur i vores showroom på egen hånd, men skal du bruge hjælp fra en af vores konsulenter, er det vigtigt at de bestiller tid før dit besøg!

Book en tid ved at udfylde formularen til venstre eller ring til os på 36 41 02 00.

Husk at vi ikke sælger direkte til private!

Showroomet er altid opdateret med de seneste nyheder

Vi opdaterer vores showroom med jævne mellemrum, så vi kan præsentere et bredt udvalg af de seneste nyheder inden for køkkenprodukter. Lige nu kan du bl.a. opleve den nye ETAGON-vask fra BLANCO, det helt nye BLANCO stålmateriale Durinox® og vores nye farvede afløb og overløb fra Skanitek. 

Aktivtiteter og events

Her kan du holde øje med kommende event eller aktiviteter i vores showroom. Lige nu er der ingen kommende events...

VIGTIG INFO VEDR. CORONAVIRUS

Som følge af regeringens nye forskrifter har vi pr. 29/10-2020 opdateret vores retningslinjer for besøg i vores showroom, vareafhentning eller anden form for besøg hos andersen & nielsen:

  1. Du skal bære mundbind og spritte hænder inden du går ind (der er håndsprit og mundbind ved indgangen). Brug evt. handsker, hvis du skal i showroom.
  2. Henvend dig til vores medarbejdere i stueetagen - gå venligst ikke ind på kontoret, men stå ved disken. Vent venligst til du bliver hentet af den, du har møde med. Vores medarbejdere bærer naturligvis også mundbind ved besøg.
  3. Besøgende uden aftale til showroom kan selv gå rundt, men skal stadig bære mundbind og spritte hænder af. Ønsker du hjælp, bedes du booke tid til besøg i showroom her,så vores medarbejdere ved, at du kommer.
  4. Er du leverandør af varer eller skal du afhente varer, bedes du benytte vores vareafhentning på Meterbuen 2-4. Vi forventer, at du bærer mundbind, når du går ind til os.

Har du spørgsmål, så send os en mail på info@an.dk eller ring på tlf: 36 41 02 00.