Stil krav til din køkkenvask - tænk tilbehør og funktionalitet fra start

Vi bruger op mod 60 % af tiden i køkkenet foran vasken, og derfor er det vigtigt at tænke funktionaliteten og tilbehøret ind, allerede inden man vælger køkkenvasken.

Vasken er køkkenets hjerte, fordi det er her, familien samles og bruger mange timer i køkkenet. Pladsen i og omkring køkkenvasken bør udnyttes optimalt, så vasken bliver en effektiv arbejdsstation og ikke blot en parkeringsplads for opvaskebaljen. Især de store dybe vaske er populære – og med god grund. Tilbehøret gør det nemlig muligt at arbejde på flere niveauer i vasken, og gør det lettere for flere ad gangen at bruge vasken.

Ud over de klassiske skærebrætter, der kan lægges hen over vasken, kan man eksempelvis få skylleskåle, afdrypningsbakker, kurve, sæbedispensere og riste i forskellige farver og faconer.

Få et overblik over mulighederne inden for tilbehør her

Få en god arbejdsstation

BLANCO har lanceret en lille hjørneskål, som let monteres på alle hjørner af vasken, så man kan skylle grøntsager, komme af med det snavsede bestik eller lignende. En anden mulighed er Floating Grid, som er en rist, der sættes midt i vasken og dermed giver et ekstra niveau og mere plads på køkkenbordet. Gitteret kan tåle høj varme, så den varme kartoffelgryde kan snildt parkeres der. Gitteret er også effektivt til at lade opvasken dryppe af, så du slipper for vand ud over hele køkkenbordet.

I dag har mange en kogende vandhane, som kan sprøjte lidt. Derfor er det rart at kunne hæve gryden, så den kommer tættere på det kogende vand. En af nyhederne fra BLANCO er funktionsvasken ETAGON, der er født med en kant, som gør det muligt at bruge funktionsskinner i og omkring vasken. Med skinnerne kan du let placere en bradepande til afkøling midt i vasken, mens du bruger et skærebræt øverst i vasken. Og når du er færdig med at bruge skinnerne, kan de stables i siden af vasken, blive opbevaringssted for karkluden eller bruges som bordskånere under en varm gryde.

Husk at du kan købe tilbehør
på vores nye webshop

www.ankøkkenshop.dk