Det nye BLANCO katalog 2019/20 er landet!

Nu kan du se alle de spændende nyheder, der er at finde fra BLANCO i det nye 2019/20 katalog. Udover masser af inspiration til dig, har vi gjort os umage for at skabe et katalog, der er nemt at arbejde med. Læs videre og se, hvordan nye oversigter og opslagssider hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt til vaskeområdet. 

Download det nye BLANCO katalog 2019/20 her

God læselyst!

Ny og brugervenlig vaskeoversigt

På produktsiderne har vi udviklet en ny type oversigt, hvor du nemt kan få et overblik over hvilke varianter, de forskellige modeller fås i og hvilke vaske, der findes til en bestemt størrelse skab.

Find hurtigt matchende tilbehør

Det skal være nemt at finde tilbehør til vasken, så vi har tilegnet en side med tilbehør til vores mest populære vaske med billeder, varenumre og frem for alt priser. Du kan se tilbehør til samtlige vaske ved at søge en bestemt model frem i vores produktoversigt

Masser af spændende nyheder

Du finder masser af nyheder i kataloget - alle tydeligt markeret med NYHED. Fx kan CLARON-vaskene nu fås i det nye stålmateriale Durinox® og ETAGON-serien udvides med nye materialer og store modeller til 80’er-skab. 

Også på armatursiden er der nye produkter at finde, og så har vi generelt givet armaturerne lidt mere plads, så du bedre kan se det enkelte armaturs egenskaber og varianter.

Der er nye løsninger at finde på affaldsområdet. BLANCO lancerer en løsning til 80 cm skab og et SELECT Compact-system, så der er plads til både affald og fx den kogende vandhane.

Se et udvalg af nyhederne her