Se det nye BLANCO katalog for 2018/19

Nu er det nye katalog fra BLANCO på gaden, og det betyder, at du kan opleve alle de spændende nyheder, der er kommet med i sortimentet for 2018/19. Du kan fx finde den amerikansk-inspirerede CRONOS på s. 10 i kataloget eller den miljøbevidste COLLECTIS på s. 24-25, der gør affaldssortering nemmere, og som desuden kan kombineres med BLANCOs SELECT affaldssystemer.

Se efter produkter, der er markeret med en rød "NYHED"-mærkat!

Få overblikket og alt i ét og samme katalog

Sidste år lancerede vi et splinternyt katalogkoncept, som blev taget rigtig godt imod - og derfor fortsætter vi igen i år succesen. Kataloget er med fold-ud-sider, hvor du med ét øjekast kan få dig et overblik over BLANCOs køkkenvaske inden for de forskellige materialekategorier. Samtidig kan du se tilbehørsmuligheder på en overskuelig liste. 

Desuden får du et vendbart 2-i-1 katalog, så du har hele sortimentet fra BLANCO lige ved hånden med både køkkenvaske, armaturer, affaldssystemer og tilbehør.

Rigtig god læselyst!

Download det nye BLANCO katalog her!

Bestil flere kataloger

Ønsker du at bestille flere eksemplarer af det nye katalog, kan du gøre det ved at sende en mail til info@an.dk med antal ønskede kataloger, navn og adresse. Vi sender også gerne kataloger ud til private. 

Alternativt kan du downloade kataloget her

Din mening er vigtig for os

Vi er selvfølgelig spændte på at høre din mening om det nye katalog. Vi arbejder konstant på at forbedre vores materiale og værdsætter derfor altid feedback. Skriv gerne direkte til vores marketingafdeling på mzb@an.dk.

Har du spørgsmål, kan du kontakte din a+n konsulent eller vores kundeservice på tlf. 36 41 02 00 eller
info@an.dk.