Nytænkende svenske Nivito armaturer kan nu fås i Danmark

De banebrydende armaturer fra det svenske brand Nivito kan nu fås i Danmark. Nivito specialiserer sig inden for køkkenarmaturer i 100 % rustfrit stål og lægger stor vægt på materialer af højeste kvalitet samt et moderne og stilsikkert design, der kan holde i mange år.

Nivito Rhythm 300 i sort Nivito Rhythm 100 i hvid

Rustfrit stål - godt for mennesker og miljø

Det rustfri stål, som Nivitos armaturer er fremstillet af, er ikke blot holdbart og modstandsdygtigt over for ridser og skrammer, men også langt mere hygiejnisk end andre armaturer. Nivitos køkkenarmaturer indeholder nemlig ikke det sundhedsskadelige bly, som man finder i messing, som de fleste traditionelle armaturer er fremstillet af.

Da Danmark er et land, hvor vi drikker vandet direkte fra vandhanen, er dét at vælge et hygiejnisk armatur i rustfrit stål naturligvis det logiske valg.

Nivitos armaturer i rustfrit stål kan genbruges, når de har tjent sin levetid. Nivitos køkkenarmaturer er desuden det oplagte valg til nikkelallergikere, der netop bør undgå de materialer, der findes i de traditionelle armaturer.

Når du vælger et Nivito armatur, vælger du desuden en miljøvenlig løsning, da det rustfri materiale kan genbruges, når armaturet har udtjent sin levetid.

Du kan læse mere om det rustfrie stål her

Nivito Classic 100 i poleret, rustfrit stål Nivito Rhythm 300 i kobber
Eksklusive armaturer i stilsikkert og moderne design

Nivitos køkkenarmaturer er at finde i et væld af elegante og stilrene design, der som et dekorativt element vil fuldende dit køkken. Nivitos udvalg af design spænder vidt, og der findes med sikkerhed et armatur til et hvilket som helst køkken. Nivitos model Classic vil tilføre elegance og finesse til det romantiske og rustikke køkken, mens Rhythm-serien passer perfekt til det minimalistiske og moderne køkken. Armaturerne tager sig også rigtig godt ud som modsætningsfyldte og kontrastive elementer til køkkenets stilunivers.

Armaturer i fornyende og moderigtige farver

Hvis man er til tidløst design med et moderne udtryk, vil Nivitos armaturer med farveoverfladerne messing og lys kobber ikke være til at stå for. Farverne ses igen og igen i den moderne indretning, og vil sætte et ekstraordinært præg på dit køkken. Nivitos store farveudvalg spænder vidt fra det klassiske armatur i børstet stål til mat hvid eller sort samt kobber og messing. Farverne følger både tidens trends og skaber et helt unikt og moderne køkkenunivers.

Nivito Rhythm 300 i sort  Nivito Classic 100 i messing

Tilbage til nyhedsoversigten