Kreum Køkken vælger BLANCO Dalago til projekt i Skive

kreum køkken er en dansk fabrik, der tegner og producerer køkkener på en moderne fabrik i Bjerringbro. kreum producerer køkkener, der er specielt tilpasset kundernes ønsker og behov, og de går ikke af vejen for at designe kreative løsninger specielt tilpasset den enkelte kunde. 

kreum bruger ofte BLANCO - både i de individuelle løsninger og i deres mange projekter, fabrikken leverer til. Blandt andet brugte de BLANCO DALAGO 6 vaske til et projekt med 30 lejligheder i Skive. Erhvervschef Jesper Purkær Nielsen er ikke i tvivl om, at netop køkkenvasken er vigtig at have i tankerne, når man tegner køkken: 

"Hos kreum går vi aldrig på kompromis med kvaliteten - det gælder naturligvis også, når vi snakker en af køkkenets vigtigste og mest brugte elementer, nemlig køkkenvasken. I dette spændende projekt i Skive, stod opgaven på at udarbejde en inventarløsning, hvor æstetik og funktionalitet stod i højsædet!

I sådan et setup bliver vasken en stor del af looket, og udgør ikke mindst en stor og vigtig del af det samlede værktøj, som et køkken jo er for slutforbrugeren. Vi ved at BLANCO er blandt de bedste leverandører af vaske på markedet, og derfor var valget også nemt, da vi skulle finde en passende køkkenvask til dette projekt."

Vil du læse mere om kreum køkken, kan du følge linket her

DALAGO er en serie meget populære vaske designet med et enkelt stor kumme og et praktisk bagpanel, der hjælper med at beskytte bordpladen, fordi vandhane, sæbedispenser m.v. kan placeres i panelet. DALAGO fås i mange størrelser - lige fra en model, der passer i et 45 cm køkkenskab til det lille køkken til den fantastiske store DALAGO 8, der kræver et 80 cm underskab. DALAGO-serien fås i det smukke og robuste SILGRANIT® materiale, hvor du kan vælge mellem 10 skønne farvevarianter.

Se hele DALAGO serien her