FLEXOBOX - Smart og fleksibel affaldssortering

Sortering af affald behøver ikke være besværligt!

Der har været mange bud på løsninger til sortering af affald i de danske hjem igennem de seneste år, men der er aldrig rigtigt fundet den helt ideelle løsning; måske fordi hver husholdning har sine egne vaner og rutiner, og fordi vi alle indretter os forskelligt, så det passer til vores måde at bruge køkkenet på.

Det har den danske opfinder, Christian Ebbesen, taget med i sine overvejelser da han udtænkte systemet FLEXOBOX. Systemet består nemlig af en smart lille foldekasse, der ved hjælp af et løst håndtag/beslag enten kan monteres på en køkkenlåge, sættes i vaskeskabet, hænges i kosteskabet, stilles i køkkenskuffen eller blot sættes på en hylde; helt som det passer bedst ind i den enkelte husholdning. Du kan selv vælge, om du har brug for 1, 2, 3 eller mange flere spande og med hver spand følger et ark klistermærker med et ikon af de 6 mest gængse fraktioner, der normalt sorteres i - så du selv vælger, hvilken funktion din spand skal have. 

Systemet er fremstillet i genbrugsplast, og når kassen er foldet, er den helt tæt, så udsivning fra affaldsposen ender i spanden og ikke i bunden af skabet, og selvfølgelig tåler spanden vask med vand og sulfo. 

Du kan læse mere om systemet her

Vi er glade for at kunne udvide vores sortiment af produkter til affaldshåndtering med dette nemme og praktiske system! Se mere her

 

FLEXOBOX-løsningen fra FLEXOWASTE i køkkenskab

Du kan få FLEXOBOX til sortering af

  • Madaffald
  • Restaffald
  • Papir
  • Glas
  • Plast
  • Metal

FLEXOWASTE piktogrammer til affaldssortering