Giv din BLANCO-vask nyt look med et farvet afløbssæt

Har du en BLANCO vask i SILGRANIT® eller keramisk porcelæn med rundt overløb - fx en NAYA-DALAGO- eller måske en SUBLINE i keramisk porcelæn - så er der gode nyheder til dig. Nu kan du nemlig få farvede afløb og overløb til disse vaske. 

Farvede detaljer i køkkenindretningen er utroligt meget oppe i tiden. Vi ser masser af køkkener, hvor man fx har valgt køkkengreb i en lækker kontrastfarve eller et armatur, der matcher vaskens farve perfekt. Skanitek lancerer nu farvede afløb og overløb, så du kan give din køkkenvask et fornyet look, der matcher resten af stilen i din køkkenindretning. 

De nye farvede afløb fås i farverne kobbermessinggun metal og sort mat og passer til SILGRANIT®-vaske med rundt overløb. Farven sort mat kan også fås til BLANCO SILGRANIT®-vaske med firkantet overløb - fx SUBLINE eller ETAGON

Find de nye afløbssæt på vores webshop www.ankøkkenshop.dk her

Giv din køkkenvask et nyt look


Har du en vask i SILGRANIT®-farven antracit - og måske et sort køkkenarmatur - kan du skabe et helt gennemført, mørkt look ved at vælge et overløb og afløb i farven mat sort.


Er du mere til gyldne detaljer, kan du vælge kobber- eller messingfarven og afløbet bliver pludseligt et flot blikfang i vasken. Du kan også vælge et køkkenarmatur i en gylden kobber- og messingtone til at fuldende look'et. Du kan se det store farveudvalg af køkkenarmaturer fra Nivito her.