CLARON i Durinox®: Unikt look i matslået stål

Fra 2019 udvider BLANCO SteelArt sit sortiment af køkkenvaske i det unikke stålmateriale Durinox® til også at omfatte CLARON-serien. 

Se vores sortiment af køkkenvaske i Durinox®

BLANCO SteelArts nye, unikke stålmateriale Durinox® er først og fremmest kendetegnet af sit mat-glamourøse udtryk og sin fløjlsagtige overflade, der giver dig lyst til at røre ved materialet; overraskende i sin struktur og med en underspillet elegance. 

At materialet er dobbelt så modstandsdygtigt over for ridser sammenlignet med traditionelt stål og samtidig er utroligt nemt at gøre rent øger kun Durinox® fanastiske egenskaber. 

Læs mere om Durinox® her

VIDEO: Se CLARON i Durinox®

Se CLARON Durinox® i Svane Køkkenets S19-kollektion

CLARON i Durinox® kan opleves i Svane Køkkenets nye naturinspirerede kollektion - S19 - hvor det unikke stål er en perfekt detalje uanset hvilken farvetoner, der falder i bedst i din smag; lige fra den kølige havblå til den brændte bladrøde. 

Besøg Svane Køkkenets hjemmeside og se Durinox® i S19

CLARON 500-IF/N i Durinox® i S19 Havblå hos Svane Køkkenet i Randers. 

Sådan rengør og vedligeholder du køkkenvaske i Durinox®

  • Nem og hurtig rengøring Rustfrit stål er kendt for at være velegnet til køkkenbrug blandt andet grundet let rengøring. Sulfo, en blød klud og rent vand er tilstrækkeligt til den daglige rengøring.
  • Ekstra modstandsdygtigt overfor ridser Durinox® strukturerede overflade gør materialet dobbelt så modstandsdygtigt som almindeligt rustfrit stål overfor ridser og mærker efter hverdagens slid! Eventuelle ridser vil grundet materialets struktur ikke kunne ses.