BLANCO InFino® - nyt blikfang i køkkenvasken

InFino® er BLANCOs nye afløbssystem, der skiller sig ud fra de traditionelle løsninger med blandt andet en ny kurveventil i rustfrit stål. Den eksklusive løsning tilføjer et elegant, fornyende design til din køkkenvask samt en funktionalitet, der forbedrer vaskens anvendelighed. 

Funktionalitet frem for alt

Det nye InFino® afløb kan betjenes enten manuelt eller med en ekstern løft-op funktion. En ekstern funktion betyder, at afløbet kan åbnes og lukkes med en drejeknap, en løft-op knap eller en elektronisk knap, der monteres på vasken eller køkkenbordet. Betjenes afløbet manuelt, foregår det ved at dreje let på selve kurveventilen, der har fået nyt, behageligt og ergonomisk design.

Udover at være et iøjefaldende blikfang i vasken har den nydesignede kurveventil den fordel, at den er 100% centreret i afløbet og ikke vipper til siden, således at uønskede madrester sætter sig fast og stopper for vandudløbet. Det "kantløse" design giver også en rengøringsfordel, da skidt og snavs ofte har det med at sætte sig fast i de små render på traditionelle kurveventiler. Det nye design gør derfor bunden af køkkenvasken markant lettere at holde ren.

Som noget nyt er InFino® afløbet konstrueret så åbne/lukke-mekanismen er skjult under kurveventilen. Det betyder, at uanset om systemet er åbent eller lukket, vil kurveventilen altid være på niveau med køkkenvaskens bund. Man kan derfor roligt sætte køkkenting fra sig i bunden af vasken uden at bekymre sig for, om det lukker for afløbet.

VIDEO: Se hvordan InFino® fungerer