BLANCO lancerer funktionsvask: ETAGON

Hvor meget omtanke giver du egentlig køkkenvasken, når du vælger dit nye køkken? Hvad man ofte glemmer er, at vi bruger rigtig mange timer i køkkenet hver dag, så det at sætte funktionaliteten i højsædet, kan både spare tid og gøre arbejdet i køkkenet lettere. BLANCO har netop lanceret en nytænkende køkkenvask, som formår at kombinere et smukt design med flere funktionelle løsninger, end hvad vi før har set. 

Blanco Etagon 500-u, underlimet 

Et velkendt og elegant design

Minimalistiske enkeltkummer har længe været et populært valg i de danske køkkener. Hvis funktionelle egenskaber ved køkkenvasken har højeste prioritet, er alternativet typisk en vask med et knap så simpelt design eller med to kummer. BLANCOs nye ETAGON er som noget nyt en fuld funktionsvask med rummelig enkeltkumme der udnyttes til fulde, takket være den niveauinddelte afsætningskant. 

ETAGON passer til 60 cm underskabe og fås både i rustfrit stål og i 10 moderne farvenuancer i SILGRANIT® PuraDur®. Så uanset hvilken type køkken du har, vil du altid kunne finde den helt rette farvekombination. ETAGON leveres desuden med BLANCOs nye designkurveventil InFino® i børstet rustfrit stål, som ikke blot er et flot blikfang i vasken, men som også har praktisk ergonomisk funktion.  

 Blanco Etagon i rustfrit stål med funktionsskinner Blanco Etagon-skinner til varmebeskyttelse

Utallige funktionelle løsninger

ETAGON er en nytænkende funktionsvask, der giver dig fuldt udbytte af den dybe vaskekumme med den omløbende afsætningskant. På den måde kan du udnytte den funktionalitet, man kender fra traditionelle funktionsvaske, på hele tre niveauer. Man kan f.eks. lægge kartoflerne i blød i bunden af vasken, have gryden klar på det midterste niveau mens man tilbereder de andre grøntsager på et skærebræt på det øverste niveau. Med ETAGON lanceres også de to medfølgende funktionsskinner, som har utallige anvendelsesmuligheder. Brug dem f.eks. som bordskånere eller sæt en gryde fra dig i vasken – eller du kan bruge dem til at opbevare karkluden og grydesvampen efter oprydningen.

Blanco Etagon Silgranit med funktionsskinner Blanco Etagon 500 if/a i rustfrit stål

Udnyt ETAGONs fulde potentiale med tilbehør

I det travle køkken får man mest glæde af at anvende samtlige funktionsmuligheder som ETAGON har at byde på. Derfor findes der en række tilbehør, som optimerer køkkenarbejdet endnu mere. Skærebrætterne i trækomposit eller hærdet glas kan anvendes både ved siden af køkkenvasken og på øverste niveau. Skylleskåle i rustfrit stål findes både til ETAGON i rustfrit stål og SILGRANIT® PuraDur®. De er ideelle til at skylle grøntsager i inden tilberedning, eller til at samle skræller og andet affald, der skal smides ud. Med køkkenvaskens niveauindeling kan du nemt med én bevægelse skubbe grøntsagerne i skålen eller gryden under skærebrættet og så er de klar til servering eller tilberedning.

Tilbage til nyhedsoversigten